Schiesser - Heren Ondergoed

Bijna geen enkel product staat zo dicht bij je als het ondergoed van SCHIESSER. Daarom houdt SCHIESSER zo veel mogelijk rekening met elk individu en heeft SCHIESSER binnen de verschillende series uitgebreid aandacht voor de keuze in gebruikte materialen, technische uitvoering, evenals een innovatieve snit. Dit doen ze met de grootst mogelijks zorg sinds 1875. Het ondergoed van SCHIESSER onderscheid zichzelf niet alleen door een zacht en fijn gevoel op de huid, maar geeft ook uitstekend comfort voor de man. Of het nu om perfect passende hemden, strakke boxershorts of moderne t-shirts gaat, SCHIESSER ondergoed overtuigt elk keer opnieuw met de beste kwaliteit.

Schiesser Long Life Cool Hemd

Long Life Cool Hemd

€ 24,95

Schiesser Long Life Cool Hemd

Long Life Cool Hemd

€ 24,95

20%
Schiesser Original Feinripp Sport-slip

Original Feinripp Sport-slip

van 16,95 voor

€ 13,55

De 95/5 Serie: Het hart van de SCHIESSER collectie! Speciaal ontworpen voor uitzonderlijk comfort, met een klassiek design, passend in de moderne tijd. Het "95/5" ondergoed is gemaakt van 95% zacht Pima katoen in een single jersey met 5% elastan voor een gegarandeerd welzijnsgevoel.

Long Life Serie: Ondergoed wat langer mooi blijft en in vorm blijft, zelfs na vele wasbeurten. Long Life bestaat uit 3 series. De "Long Life Cotton", "Long Life Soft" en de "Long Life Cool" Voor iedere man het perfecte bijpassende ondergoed in iedere situatie!

Nächtswarmer: Als je de dag door wilt trekken in de nacht zit je goed met de Nachtswärmer. Gemaakt van een  lichtgewicht microfiber met Tactell micro touch polyamide voor een flexibele fit die nauw aansluit op de huid. Bijzonder comfortabel en behorend tot de premium collectie van SCHIESSER.

Original Feinripp: Een "Original" is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. Deze klassieke serie is gemaakt van een enkelvoudige jersey van 100% super gekamd katoen. De "Original Feinripp" zit vooral comfortabel, omdat deze circulair is gebreiden, waardoor deze geen vervelende zijnaden heeft. De heren slips en boxers zijn allen uitgevoerd met een gulp.

American T-shirt: Het American T-shirt van SCHIESSER is een fenomeen aan zich. Gemaakt van een enkelvoudige single jersey van 100% super gekamd katoen. Het "American T-shirt" kenmerkt zich door zijn hoogwaardige afwerking en het uitstekende behoud van zijn vorm. Bijzonder populair onder zijn gebruikers en perfect te dragen onder een pullover of overhemd.