Speedo Dames Zwemkleding

Speedo is groot geworden als sportmerk en heeft ook veelvuldig onze vrouwelijke zwemmers aan een olympisch medaile geholpen. Echter is Speedo al lang niet meer alleen een sportmerk. Ook de meer recreatieve zwemmers kan genieten van de voordelen die een speedo badpak te bieden heeft voor een goede prijs. We nodige je dan ook uit om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment voor dames.

Speedo E10 Penny Tankini

E10 Penny Tankini

€ 71,95

Speedo E10 Boom Allover 2P

E10 Boom Allover 2P

€ 51,95

Speedo END Print Medalist

END Print Medalist

€ 44,95

Speedo E10 Fit Laneback

E10 Fit Laneback

€ 49,95

Speedo END Medalist

END Medalist

€ 39,95

Speedo END Medalist

END Medalist

€ 39,95

Speedo Hydrasuit

Hydrasuit

€ 61,95

Speedo Hydractive Crop Top

Hydractive Crop Top

€ 31,95

10%
Speedo E10 Boom Allover Muscleback

E10 Boom Allover Muscleback

van 56,95 voor

€ 51,26

10%
Speedo Sculpture Opalgleam 1P

Sculpture Opalgleam 1P

van 74,95 voor

€ 67,46

30%
Speedo Sculpture Opalgleam 1P

Sculpture Opalgleam 1P

van 74,95 voor

€ 52,47

Badkleding voor dames

Wanneer we naar badpakken bij Speedo kijken dan is er voldoende te kiezen. Waar Speedo voornamelijk bekend mee is geworden is de Racerback of Muscleback. Een badpak met de ideale pasvorm voor de actieve zwemmer die regelmatig in het zwembad ligt. Dit zijn badpakken waarbij de schouderbladen vrij zijn gehouden voor volledige bewegingsvrijheid.

Speedo is natuurlijk van origine een sportmerk en door de jaren lange ervaring weten ze ook goed wat het zwem en draagcomfort van een badpak verhoogt. De Speedo Fit serie is hier een duidelijk voorbeeld van. Speedo zorgt niet alleen voor ondersteuning van de buste maar ook van de buik, zodat je de ideale liging in het water hebt tijdens het zwemmen.

SpeedoSculpture

Voor de dames die er altijd piek fijn uit willen zien heeft Speedo de Speedo Sculpture lijn op de markt gebracht. De SpeedoSculpture lijn is gefbriceerd door een speciale stof die een licht corrigerende werking heeft. Deze badpakken zorgen voor een platte buik, geven extra ondersteuning aan de borsten en hebben een overall body shapping effect waarbij de natuurlijk lijn en rondingen van de vrouw geaccentueerd worden, zonder dat dat het draagcomfort van het badpak in het geding komt.

De Badpakken van Speedo zijn te verkijgen in de Endurance+, Endurance10 en reguliere kwaliteit wanneer we het voornamelijk over recreatief zwemmen hebben.