HOM ondergoed

Sale - HOM Ondergoed

Bij Just Underwear vind je het grootste assortiment HOM ondergoed online in de Benelux. Ieder seizoen vullen we de HOM ondergoed collectie weer aan met mooiste boxers, slips en strings die HOM te bieden heeft! Of je nu op zoek bent naar functioneel ondergoed of iets uitdagend, HOM heeft voor iedere man voor elk moment van de dag het juiste ondergoed.

HOM Trunk - Riverside

€ 39,95

HOM Trunk - Gala

€ 39,95

HOM Trunk - Palace

€ 39,95

HOM Trunk - Madison

€ 31,95

HOM Trunk - Cross

€ 31,95

HOM Trunk - Cross

€ 31,95

HOM Trunk - Cross

€ 31,95

HOM Trunk - Cross

€ 31,95

HOM Trunk - Voiles

€ 31,95

HOM Boxer Briefs HO1

€ 31,95

HOM Trunk HO1 - Mistral

€ 31,95

HOM Trunk - Skipper

€ 31,95

HOM Trunk - Soft

€ 31,95

HOM Trunk - Soft

€ 31,95

HOM Trunk - Soft

€ 31,95

HOM Trunk - Soft

€ 31,95

HOM Trunk - Soft

€ 31,95

HOM Trunk - Soft

€ 31,95

20%
HOM 2p Boxer Briefs HO1 - Aloha

van 34,95 voor

€ 27,95

De HOM collectie

De HOM ondergoed collectie bestaat uit diverse series, ieder gericht op zijn eigen doelgroep, waarbij HOM voor iedere lijn een andere thema en achtergrond aanhoudt. Zo is er voor elke moment en iedere man een geschikt stuk ondergoed te vinden..

  • HOM HO1: De serie met de horizontale opening die we terug zien komen in de heren slips en boxers.
  • HOM Origins: Een serie die robuust speels en nostalgisch is. De roots van de man staan centraal in deze nieuwe lijn van HOM.
  • HOM Black Addict: de lijn voor de man die een fashion statement wil maken. Stoer en uitdagend!
  • HOM Business: De business lijn is zakelijk, formeel en degelijk ondergoed, waarbij draagcomfort centraal staat.
  • HOM Temptation: Modern ondergoed voor de gewaagde man, vaak gemaakt van zachte aantrekkelijke stoffen zoals viscose en nylon. Een van de populairste series uit de Temptation lijn is de HOM Plumes serie.

Modellen

Binnen het ondergoed segment van HOM vindt je naast de HOM string, de HOM boxer, en de veel gedragen HOM slip, ook het HOM shirt, waaronder het welbekende harro shirt met de hoge kraag en de shirts uit de modal sensation serie.

Stoffen

HOM HOM staat voor kwaliteit, en gebruikt daarom ook de beste en fijnste mix van stoffen geproduceerd in eigen beheer in de eigen stoffen fabriek. Naast het standaard stretch katoen, wordt er uitgebreid gebruik gemaakt van het zachte modal en microfiber, een stof die met name de laatste jaren flink aan populareit wint door de elasticiteit en het hoge draagcomfort die deze stof met zich mee brengt. Binnen de HOM HO1 serie zien we een mix van deze stof terugkomen, waarbij een stuk ondergoed onstaat wat heerlijk op de huid ligt en niet is terug te vinden bij andere merken. Binnen het luxe segment wordt meer viscose gebruikt, ook wel kunstzijde genoemd.

Eens HOM ondergoed, altijd HOM ondergoed!