Onze retour service

Niet helemaal tevreden met je aankoop?
Geen probleem! Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen.
Deze termijn van 14 dagen gaat in op de eerstvolgende dag nadat je de bestelling hebt ontvangen.

Na aanmelding van de retour dient het pakket binnen 14 dagen te worden teruggestuurd.

Gratis retourzending binnen Nederland

Wanneer je binnen Nederland woont bieden wij per bestelling éénmaal de gratis retourservice aan, waarmee je je bestelling of een deel van je bestelling kosteloos aan ons kunt retourneren.
Stuur ons voor het aanmelden van je retour een mail naar service@justunderwear.nl. Vermeldt daarbij het ordernummer, het product wat je wilt retourneren en eventueel een reden van retour. Het opgeven van een reden is niet verplicht maar stellen wij wel op prijs om onze dienstverlening te verbeteren. Je ontvangt van ons binnen 24 uur antwoord met de instructies hoe je je pakket kosteloos aan ons kunt retourneren.

Je mag het pakket uiteraard ook op eigen wijze terug sturen. Retourkosten zijn dan voor eigen rekening. Hiervoor kan het herroepingsformulier worden gebruikt.

Retour vanuit het Buitenland

Retouraanvragen die niet in aanmerking komen voor de gratis retourservice of pakketten die buiten Nederland worden terug gestuurd, kunnen worden aangemeld door een mail te sturen naar service@justunderwear.nl, onder vermelding van het ordernummer, product en eventueel een reden van retour. Het opgeven van een reden is niet verplicht maar stellen wij wel op prijs.

Retourkosten vanuit het buitenland zijn voor eigen rekening. Het pakket kan voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd naar:

Just Underwear B.V.
Stationsstraat 27 B
5121EB   Rijen
Nederland

Retour voorwaarden

  • Retouren worden behandeld onder de voorwaarden gesteld tijdens het plaatsen van de bestelling. Zo kan je korting komen te vervallen indien je niet meer aan de actievoorwaarden voldoet die van toepassing waren tijdens het plaatsen van je bestelling of kunnen alsnog verzendkosten in rekening gebracht worden op het moment dat je orderwaarde lager wordt dan het minimale orderbedrag wat recht geeft op gratis verzending.
  • Artikelen mogen niet gedragen en/of gewassen zijn, passen op eigen onderkleding is wel toegestaan. Indien je verder gaat dan nodig is om het artikel te beoordelen (door het bijvoorbeeld te dragen), dan kunnen wij de waardevermindering die daarvan het gevolg is, bij je in rekening brengen.
  • Artikelen moeten voorzien zijn van alle originele labels en verpakkingen (indien redelijkerwijs mogelijk).
  • Om hygiënische redenen kunnen wij geen sokken, panty’s retour nemen waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
  • Graag de goederen terug sturen in de originele doos, zodat deze voldoende beschermd zijn tijdens transport. Stuur een BH bijvoorbeeld niet in een envelop terug, omdat deze in verdrukking komt wanneer de andere post hierop gestapeld wordt.
  • Je bent tevens aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan, dan kunnen wij deze waardevermindering bij je in rekening brengen.

Binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven van de aankoop af te willen zien storten wij zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag plus eventueel gemaakte kosten voor de goedkoopst mogelijke keuze voor verzending aan je terug. Extra kosten gemaakt voor opties als versnelde levering en eigen gemaakte kosten voor retourzending zijn en blijven voor rekening van de consument. Wij betalen altijd terug op dezelfde wijze waarmee je hebt betaald.

Toch nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Wij helpen je graag!