Schiesser - Heren

Met de uitgebreide heren collectie van SCHIESSER hoef je jezelf op geen enkel moment te kort doen. Bekijk de volledige collectie en laat je verrassen.

Schiesser Long Life Cool Hemd

€ 24,95

Schiesser Long Life Cool Hemd

€ 24,95

Schiesser Long Life Shirt 3/4

€ 29,95

Schiesser Long Life Shirt 3/4

€ 29,95

Schiesser Long Life Shirt

€ 27,95

Schiesser Long Life Shirt

€ 27,95

Schiesser 95/5 Minislip

€ 14,95

SCHIESSER combineert kwaliteit en de ideale pasvorm

Hedendaagse heren kleding moet tegenwoordig aan een breed scala voorwaarden voldoen: het moet van hoge kwaliteit zijn, het liefst in elke situatie perfect zitten en van de beste materialen zijn gemaakt. SCHIESSER weet al sinds 1875 heren van over de hele wereld te overtuigen met hun eersteklas producten, die vakkundig vakmanschap en afwerking combineren met een moderne esthetiek.

Kleding die zelfs aan de hoogste comfort verwachtingen voldoet

Of het nu gaat om een ​​strakke heren onderbroek, een casual boxershorts of een shirt: SCHIESSER biedt een verscheidenheid aan producten om te voldoen aan iedere situatie. De collectie bestaat uit eersteklas kledingstukken die kunnen worden geselecteerd op basis van persoonlijke behoeften, zodat iedere man iets voor zichzelf kan vinden. SCHIESSER richt zich op het individu door een onmiskenbare hoge kwaliteit aan te bieden met hun eigen kennis van textiel die elke dag opnieuw inspireert.