Punto Blanco

Punto Blanco, van origine een spaans merk, staat bekend om zijn kwalitatief goede sokken en ondermode voor een degelijke prijs. Met Punto Blanco grijp je nooit mis, of je nu een keuze maakt uit de basix serie of gaat voor een modieuze print uit de world cities serie.

Punto Blanco Brief - Heritage

Brief - Heritage

€ 18,95

Punto Blanco Mini Brief - Binary

Mini Brief - Binary

€ 22,95

Punto Blanco String - Zensation

String - Zensation

€ 15,95

Punto Blanco Basix Slip

Basix Slip

€ 15,95

25%
Punto Blanco Belong Boxershort

Belong Boxershort

van 19,95 voor

€ 14,95

25%
Punto Blanco Exhale boxershort

Exhale boxershort

van 19,95 voor

€ 14,95

25%
Punto Blanco Interact boxershort

Interact boxershort

van 19,95 voor

€ 14,95

25%
Punto Blanco Millenium boxershort

Millenium boxershort

van 19,95 voor

€ 14,95

Punto Blanco Basix Bikini

Basix Bikini

€ 14,95

70%
Punto Blanco Zoom Boxer Briefs

Zoom Boxer Briefs

van 24,95 voor

€ 7,45

Punto Blanco String - Zensation

String - Zensation

€ 15,95

Punto Blanco Basix Boxer

Basix Boxer

€ 19,95

Punto Blanco Basix Boxer

Basix Boxer

€ 19,95

70%
Punto Blanco Challenge Slip

Challenge Slip

van 19,95 voor

€ 5,95

50%
Punto Blanco New Basic Sporty Zwemshort

New Basic Sporty Zwemshort

van 39,95 voor

€ 19,95

Geschiedenis van Punto Blanco

De geschiedenis van Punto Blanco begint in 1948 wanneer de twee broers Pere en Manuel Valls het bedrijf "Industrias Valls" starten. De twee broers, afkomstig uit een familie met een sterke textiel traditie, beginnen met het fabriceren van sokken onder de naam Punto Blanco. De sokken worden gemaakt in het Spaanse plaatsje Igualada. Al snel wordt het bedrijf bekend om haar kwalitiet en innovatie binnen de branche. Punto Blanco weet zich hier mee als marktleider te plaatsen in de Spaanse sokken industrie.

Over Punto Blanco

Sinds 1953 exporteert Punto Blanco haar producten over de gehele wereld en inmiddels aan meer dan 35 landen in Europa, Amerika en Azië. Het bedrijf bevindt zich nog altijd midden in het centrum van Igualada, op ongeveer een uur rijden van Barcelona. Meerdere fabrieken zijn daar verdeeld over een oppervlakte van ruim 10.000 vierkante meter. In thuisland Spanje heeft Punto Blanco ruim 20 eigen winkels in beheer.

Ondergoed

Na het succes van de fabricage van sokken breidt het merk zich uit met een underwear lijn. Ook hierbij staat kwaliteit tot op de dag van vandaag hoog in het vaandel. Punto Blanco is voornamelijk groot op de heren markt, echter hebben ze ook een kleine collectie voor de dames. Naast de bekende Basix serie die in verschillende kleuren te verkrijgen is heeft Punto Blanco ook de World Cities serie, wanneer je op zoek bent naar een leuke modieuze print.  Naast de vele slips heeft Punto Blanco ook een brede selectie in boxershorts. Punto Blanco richt zich daarbij voornamelijk op het publiek wat houdt van de wat langere boxer zoals in thuisland Spanje en produceert om die reden bijna enkel boxer briefs en vrij weinig trunks.