Triumph Lingerie

Triumph heeft zich door de jaren heen ontketend als een van de grootste merken in lingerie. Triumph staat met reden bekend om de kwaliteit, comfort, elegantie en innovatie waarmee ze lingerie voor de vrouw brengen. Speels, sexy en comfortabel. Saai hoeft het al lang niet meer te zijn en dat bewijst Triumph met hun ruime assortiment aan dames lingerie en shapewear.

Triumph Elegant Cotton N

€ 36,95

20%
Triumph My Flower Minimizer Hipster

van 19,95 voor

€ 15,95

20%
Triumph Essential Minimizer Hipster X

van 22,95 voor

€ 18,35

20%
Triumph My Flower W Bra (minimizer)

van 44,95 voor

€ 35,96

20%
Triumph My Flower Minimizer Hipster

van 19,95 voor

€ 15,95

Historie Triumph lingerie

Triumph gaat als merk al meer dan 125 jaar mee. In 1886 werd het bedrijf opgericht door Spiesshofer & Braun. De lingerie gigant vestigde zich in Heubach, een plaatsje in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Pas in 1902 legden de eigenaren de naam Triumph vast in het handelsregister. Triumph specialiseerd zich in het maken van ondergoed, badkleding en nachtkleding voor de vrouw.

Ondermode maakt de vrouw

Lingerie hoort een vrouw goed af te kleden. Met dit in gedachte zet Triumph zich in om vrouwen over hun schaamte heen te zetten. Daarmee heeft Triumph over de gehele wereld al miljoenen vrouwen weten te helpen met het vinden van de juiste BH, slip of string voor iedere gelegenheid, of we het nu hebben over het ultieme draagcomfort of een sexy uitstraling. Binnen het lingerie assortiment houdt Triumph rekening met de lijn van de vrouw en zien we verschillende artikelen met een shaping effect om de vrouwelijke schoonheid te benadrukken.

Klassieke series

Een van de meest populaire lijnen van Triumph is toch wel de Amourette. Deze lijn biedt lingerie voor dames en vrouwen van alle leeftijden, formaten en standen. De lijn is universeel te noemen. Een ding hebben de stukken gemeen: ze zijn allen vrouwelijk en comfortabel met een fijne afwerking van kant. Een ideale lijn voor de vrouw die kwaliteit zoekt, en zich daarnaast sensueel wil voelen. Ook de Sexy Angel is een serie die niet mag ontbreken uit de collectie. De Sexy angel heeft al menig vrouw weten te behagen en komt dan ook regelmatig terug in nieuwe kleuren.