Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2688 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Vandaag

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

10 juli 2018

Pluspunten:
Ik ben op een perfecte wijze door een medewerker van uw bedrijf persoonlijk geholpen, omdat de site niet optimaal werkte

Verbeterpunten:
Ik kon de site niet goed bewerken om een bestelling te doen. Daarna ben ik telefonisch geholpen.

Aanbeveling: Ja

8

10 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

9 juli 2018

Pluspunten:
Perfecte levering, alles netjes ontvangen,top!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

9 juli 2018

Pluspunten:
Ruime keuze, snelle service, ideaal!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

9 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering, goed assortiment, voordelige prijzen, diverse betaalmogelijkheden.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

9 juli 2018

Pluspunten:
Snelle en correcte levering, kwaliteitsartikelen

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

9 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering. Goede informatie. Vriendelijkheid

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

8 juli 2018

Pluspunten:
prima communicatie

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

8 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

8 juli 2018

Pluspunten:
9

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

7 juli 2018

Pluspunten:
Snel en precies op tijd geleverd

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

6 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

6 juli 2018

Pluspunten:
Mooie collectie, superleuke saleartikelen, snel thuisbezorgd.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

6 juli 2018

Pluspunten:
snelle en correcte afhandeling van bestelde producten

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

6 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

6 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Er werd niet duidelijk aangegeven wanneer het pakket bezorgd werd. Had het donderdagavond besteld en pas dinsdag binnen. Ze bezorgen blijkbaar niet op zaterdag of maandag. Maar de Speedo Jammer past goed en beter kwaliteit

Aanbeveling: Ja

7

6 juli 2018

Pluspunten:
Goede afhandeling en snelle service, top

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

3 juli 2018

Pluspunten:
prima verzorgd keurig verpakt snel geleverd

Verbeterpunten:
nvt

Aanbeveling: Ja

9

3 juli 2018

Pluspunten:
Mijn bikinitop was te groot en heb een mail gestuurd met de vraag of ik een maat kleiner nog kon krijgen. Keurige mail terug dat de kleinere maat al was ingepakt met een retour label. Zo kreeg ik de goede maat al thuis en kon met het retour label de grotere maat terug sturen. Perfecte service.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

2 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

2 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

1 juli 2018

Pluspunten:
Super

Verbeterpunten:
Niks

Aanbeveling: Ja

10

1 juli 2018

Pluspunten:
Prima prijs en netjes verpakt.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

30 juni 2018

Pluspunten:
Bestelde artikel niet geleverd enige vermelding of reden niet gegeven.
Wel het verschuldigde bedrag retour gekregen.
Niet netjes of klantvriendelijk van JustUnderwear van mij géén

Verbeterpunten:
Klanten op de hoogte stellen als iets niet te leveren is.

Aanbeveling: Nee

4

30 juni 2018

Pluspunten:
Zeer klantvriendelijk en probleemoplossend.

Verbeterpunten:
voordat de bestelling de deur uit gaat deze nogmaals controleren of alle artikelen die besteld zijn er ook in zitten. Tevens vermelden op de site dat jullie de artikelen ook bestellen bij de leverancier zodat men weet dat er een langere levertijd kan opstaan.

Aanbeveling: Ja

6

29 juni 2018

Pluspunten:
Snel verzonden. Keurig verpakt. Ik ben erg tevreden

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

29 juni 2018

Pluspunten:
Netjes verpakt

Verbeterpunten:
Beetje korting op oudere modellen zou leuk zijn

Aanbeveling: Ja

8

28 juni 2018

Pluspunten:
Snel de spullen geleverd en na retouneren snel geld terug gekregen

Verbeterpunten:
Was niet duidelijk of je bij het retouneren eerst moet bellen of dat je het gewoon gelijk terug kan sturen.

Aanbeveling: Ja

9

28 juni 2018

Pluspunten:
Goede service en een snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

28 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

27 juni 2018

Pluspunten:
Super service en snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

25 juni 2018

Pluspunten:
Super snelle levering en service. Tot 2 x toe ...mijn fout bij bestelling ...en allebei de keren netjes te woord gestaan en opgelost

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

24 juni 2018

Pluspunten:
Goede Levering

Verbeterpunten:
Even een berichtje sturen als nog niet alles leverbaar is ;)

Aanbeveling: Ja

8

24 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Verpakking was geheel plat en aan alle kanten open (ik bedoel niet de overdoos). Alsof al meerdere keren gepast is door andere en retour is gestuurd. Ik bestel al jaren alles via het net maar dit was by far het slechtste!

Aanbeveling: Nee

4

24 juni 2018

Pluspunten:
Super snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

24 juni 2018

Pluspunten:
Snelle verzending.
Keurig verpakt.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

24 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Niet beloven dat je binnen een dag terugbelt en dat niet doen, en de wereld vergaat niet als antwoord geven als ik meld dat de bestelde zwembroek na 8 dagen niet is ontvangen

Aanbeveling: Nee

3

22 juni 2018

Pluspunten:
Mooie producten! Snelle levering, goede service.

Verbeterpunten:
Voor mobiel (UX): Cookie melding graag verbergen na 1e keer accepteren, deze komt terug bij elk pagina bezoek. Menu-balk sticky maken na push omhoog, zodat je niet elke keer naar boven terug hoeft te swipen. Idealiter de “merken” ook onderbrengen bij menu -> merken, zodat je niet een extra handeling hoeft te maken.

Aanbeveling: Ja

9

22 juni 2018

Pluspunten:
Prima service, ook bij retouren

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

22 juni 2018

Pluspunten:
Prima, bestelling goed verpakt en alles was aanwezig.

Verbeterpunten:
nvt

Aanbeveling: Ja

8

22 juni 2018

Pluspunten:
snelle levering van beloofde kwaliteit

Verbeterpunten:
aangeven bij de producten of het in een bepaalde maat normaal of klein uitvalt, 2 strings aangeschaft M maar vallen beter te benoemen in S

Aanbeveling: Ja

9

22 juni 2018

Pluspunten:
Snel antwoord op mail. Netjes retourbedrag terug gekregen.

Verbeterpunten:
Kennisgeving ontvangen en verwerkte retour. Met bericht binnen welke termijn retourbedrag verwacht mag worden.

Aanbeveling: Ja

7

21 juni 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Niet alle maten op voorraad

Aanbeveling: Ja

7

21 juni 2018

Pluspunten:
Snelle levering. Juiste bestelling ontvangen. Keurig volgens afspraak

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

8

21 juni 2018

Pluspunten:
Goede kwaliteit.

Verbeterpunten:
Verzending was langer onderweg dan in eerste instantie aangegeven

Aanbeveling: Ja

8

19 juni 2018

Pluspunten:
Snelle levering
Netjes verpakt

Verbeterpunten:
Productinformatie op website kan iets beter. Zwembroek was zowel aan voor en achterzijde gevoerd, wat ik niet uit de website kon opmaken. Nadat ik het product had ontvangen kwam ik hier pas achter.

Aanbeveling: Ja

9

18 juni 2018

Pluspunten:
Top bedrijf...de volgende dag alles al in huis !

Verbeterpunten:
Geen !
Zo doorgaan.

Aanbeveling: Ja

10

18 juni 2018

Pluspunten:
10 volle punten

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

18 juni 2018

Pluspunten:
Nette strakke webshop. En een model waar ik naar op zoek ben gelukkig nog op voorraad.

Verbeterpunten:
De computerbrowser versie heeft een goed menu, de mobiele versie (telefoon) is toch echt wel lastig om het menu goed te gebruiken.

Aanbeveling: Ja

8

18 juni 2018

Pluspunten:
Snelle zending en fijne sneakersokjes!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier