Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2796 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

1 september 2018

Pluspunten:
Prima service, uitstekende levertijd en gunstige prijs

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

1 september 2018

Pluspunten:
Alles perfect

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

31 augustus 2018

Pluspunten:
Je krijgt wat je bestelt. En lekker vlot ook..

Verbeterpunten:
Ga zo door

Aanbeveling: Ja

10

31 augustus 2018

Pluspunten:
Overzichtelijke en duidelijke website. Snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

31 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

28 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

28 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

28 augustus 2018

Pluspunten:
O sterren

Verbeterpunten:
18 € verzend en leverkosten en geen enkel stuk hebben is dat niks!!!! maattabel klopt niet... Telefoon voor je neus neer etc... Zou vermeld moeten worden testaankoop!!!! Ga ik waarschijnlijk ook doen... Zo boos!!!

Aanbeveling: Nee

1

28 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering.
Goede producten.

Verbeterpunten:
Alles ging perfect.

Aanbeveling: Ja

10

27 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

26 augustus 2018

Pluspunten:
Duidelijke website, en snelle verzending. Vandaag besteld morgen in huis. Klopt helemaal. Kom hier zeker nog eens terug

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

25 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

25 augustus 2018

Pluspunten:
Ik kreeg een sok geleverd met een klein gaatje erin. Snelle reactie via mail en de volgende dag had ik een nieuw paar sokken geleverd gekregen. Top!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

24 augustus 2018

Pluspunten:
Grote keuze, duidelijke website.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

24 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering en nette afhandeling

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

24 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

22 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2018

Pluspunten:
Top service

Verbeterpunten:
Korte boxers van Björn Borg toevoegen aan het assortiment, zijn moeilijk te krijgen.

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2018

Pluspunten:
Prima

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2018

Pluspunten:
Draagt heel fijn. Mooie pasvorm.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2018

Pluspunten:
Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

20 augustus 2018

Pluspunten:
Snel geleverd

Verbeterpunten:
Heb ik niet

Aanbeveling: Ja

10

19 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

19 augustus 2018

Pluspunten:
Goe

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

18 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

16 augustus 2018

Pluspunten:
De bestelling die ik gedaan had was niet goed, geen probleem het bestelde kon ik kosteloos retourneren en inmiddels het juiste toegestuurd ontvangen! Top!!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

15 augustus 2018

Pluspunten:
Goede afhandeling. Doen wat er beloofd wordt. Op tijd bezorgd. Prima service.

Verbeterpunten:
Blijf scherp, en niet verslappen, de concurrentie ligt op de loer.

Aanbeveling: Ja

8

14 augustus 2018

Pluspunten:
Overzichtelijke site

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten. Zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

8

14 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering. De dag erop mijn bestelling al ontvangen

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

14 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering. Doen moeite om het gevraagde product alsnog te bestellen bij de leverancier. Communicatie ook goed.

Verbeterpunten:
Op dit moment niet....

Aanbeveling: Ja

9

14 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering
Pakje goed ingepakt

Verbeterpunten:
Jammer van de dure retourkosten. Hierdoor ga ik niet meer bestellen.

Aanbeveling: Nee

7

13 augustus 2018

Pluspunten:
- complete service van bestellen, bezorging en retournering.

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: Ja

8

13 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

12 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Sneller terugstorten van geld

Aanbeveling: Ja

9

12 augustus 2018

Pluspunten:
Bezorging in de brievenbus.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

11 augustus 2018

Pluspunten:
Erg fijne en snelle service!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

11 augustus 2018

Pluspunten:
Prima geleverd en ruime keus

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

11 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

10 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

10 augustus 2018

Pluspunten:
Prima

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

8

8 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle service. Bestelde artikelen voldeden uitstekend aan mijn verwachtingen. Ik zal zeker weten terugkomen bij justonderwear.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

8 augustus 2018

Pluspunten:
snel, duidelijke site

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: Ja

8

8 augustus 2018

Pluspunten:
Lekker vlotte levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

7 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

7 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

8

7 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering, overzichtelijke website

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier