Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2688 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Vandaag

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

5 augustus 2018

Pluspunten:
Makkelijk bestellen, snelle levering en retour netjes en snel afgehandeld

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2018

Pluspunten:
Mooi product.
Snelle levering!
Super blij mee.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2018

Pluspunten:
Doet wat moet: perfecte service!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

3 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering, duidelijk en prima prijzen. Volop keuze.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

3 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering, prijs in vergelijking met anderen

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

3 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Nee

5

31 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering
Goed assortiment

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2018

Pluspunten:
Duidelijke site, makkelijk besteld en snel geleverd!!

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

9

31 juli 2018

Pluspunten:
alles: assortiment en afhandeling van mijn bestelling en ook nog support wanneer nodig

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

10

29 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

29 juli 2018

Pluspunten:
Snelle en goede levering!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

27 juli 2018

Pluspunten:
Prima geregeld

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Nee

9

27 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

27 juli 2018

Pluspunten:
Keurige, punctuele levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

27 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Het is jammer dat je porto moet betalen als je terugstuurt, liever verzendkosten bij de start

Aanbeveling: Ja

8

27 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

26 juli 2018

Pluspunten:
zeer goede service

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

24 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Waarom moet de prijs hetzelfde zijn als in een winkel

Aanbeveling: Ja

8

23 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Terug betaling duur erg lang.

Aanbeveling: Nee

2

22 juli 2018

Pluspunten:
Super snelle levering

Verbeterpunten:
Geen doe zo verder

Aanbeveling: Ja

10

22 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

21 juli 2018

Pluspunten:
Zeer snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

21 juli 2018

Pluspunten:
Zeer correct en snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

21 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

21 juli 2018

Pluspunten:
snelle afhandeling van de bestellen en ook een probleem wordt netjes en snel opgelost

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2018

Pluspunten:
Snelle en correcte levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

17 juli 2018

Pluspunten:
Hele fijne snelle service. Er was een gaatje in een speedo badpak, zonder discussie kreeg ik meteen een andere thuis gestuurd. Chapeau!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

17 juli 2018

Pluspunten:
Snel, Duidelijk, veel keus

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: Ja

10

16 juli 2018

Pluspunten:
De bikini omruilen was zo geregeld De volgende dag lag de andere al in de bus En er waren geen kosten aan verbonden Top

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

16 juli 2018

Pluspunten:
Zeer snelle en correcte service

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

16 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering maar helaas onderscheid je je hier als bedrijf niet meer mee en is dit niet meer bijzonder maar vanzelfsprekend.

Verbeterpunten:
Ik snap dat afterpay kosten met zich meebrengt voor een bedrijf. Dat je dus 1,95 moet betalen is prima. Dat jullie vervolgens zeggen dat de kosen hoog zijn en je daarom niet gratis kan retourneren als je voor afterpay hebt gekozen slaat nergens op. Je laat de klant dus gewoon dubbel betalen en eigenlijk nog meer. Helaas las ik dit pas na mijn bestelling. Dit was de eerste en laatste keer bestellen bij just underwear. Webshops met dezelfde producten laten de klant namelijk niet dubbel betalen.

Aanbeveling: Ja

4

16 juli 2018

Pluspunten:
prima site een snelle service

Verbeterpunten:
retourafhandeling kan wel wat "digitaler"

Aanbeveling: Ja

8

16 juli 2018

Pluspunten:
snelle en goed verpakte levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

15 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering en weinig verzendkosten

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

15 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

15 juli 2018

Pluspunten:
snel, goedkoop. Goede website.

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

10

15 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering, mailtje over de staat van de bestelling. Telefonische contact gehad. Behulpzaam vriendelijk

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 juli 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering en goed verpakt.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

13 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering en prima kwaliteit van de geleverde artikelen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

13 juli 2018

Pluspunten:
Prima bedrijf. Levert wat je besteld en eventueel terugsturen is ook geen probleem.

Verbeterpunten:
Misschien

Aanbeveling: Ja

10

13 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering
Uitstekende kwaliteit
Ruime keuze
Fijne klantenservice

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Aanbeveling: Ja

10

12 juli 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Niet het is prima

Aanbeveling: Ja

10

10 juli 2018

Pluspunten:
Goed product en Snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

10 juli 2018

Pluspunten:
Correct en betrouwbaar

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

10 juli 2018

Pluspunten:
De site is overzichtelijk. Producten zijn goed te beoordelen. Bestelling verliep vlot en aflevering conform de belofte (binnen een dag). Zeer tevreden en zal zeker nog eens bestellen.

Verbeterpunten:
geen.

Aanbeveling: Ja

9
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier