Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2944 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

30 december 2018

Snelle bestelling en levering

Aanbeveling: Ja

10

28 december 2018

Duidelijke site. Snelle levering gedeelte retour : correcte terugbetaling !

Aanbeveling: Ja

10

28 december 2018

Aanbeveling: Ja

8

28 december 2018

Voldoende voorraad, snelle levering. Bij retour ook direct bericht met retourlabel etc. Rekening gelijk aangepast met de melding dat de nieuwe betaallink wordt toegezonden zodra de retourartikelen ontvangen zijn. Kortom, alles snel en duidelijk. Prima service. Tot nu toe geen.

Aanbeveling: Ja

10

25 december 2018

Perfecte service en contact over foutieve prijs bij een artikel.

Aanbeveling: Ja

10

22 december 2018

Snelle levering, goede prijs, goede kwaliteit. Niks te klagen alleen maar positief Geen :)

Aanbeveling: Ja

10

21 december 2018

Correcte toelichting middels een handgeschreven bijgevoegd briefje omtrent een afwijkende verpakking.
Top!!!

Aanbeveling: Ja

9

18 december 2018

geen geen hoge kosten berekenen voor achteraf betalen
black friday deal was een dure deal

Aanbeveling: Nee

Reactie van Just Underwear:

Beste,

Wij doen altijd ons best om transparant te zijn in de prijsopbouw om tot de beste deal te komen. Achteraf betalen is voor ons een dure betaalmethode waarvoor wij de kosten doorberekenen. De kosten hiervoor geven we vooraf aan zodat je zelf kunt bepalen of je deze optie wel of niet wilt gebruiken met de daarbij behorende kosten. Deze kosten worden nogmaals genoemd in het besteloverzicht voordat je kunt overgegaan tot aankoop om misverstanden te voorkomen en ontvang je dit overzicht daarna nogmaals per email. Wanneer je deze kosten niet wilt betalen is een van de andere betaalopties een betere keuze, waardoor je natuurlijk ook een betere deal kunt sluiten.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

4

16 december 2018

Goede website .werd op de hoogt e gehouden van mijn bestelling.

Aanbeveling: Ja

9

15 december 2018

Aanbeveling: Nee

10

15 december 2018

Correcte levering en goed verpakt. Pakje lag gewoon aan de voordeur. Kans op diefstal wordt daarmee vergroot.

Aanbeveling: Ja

8

15 december 2018

Prijs, kwaliteit en service zijn uitstekend

Aanbeveling: Ja

10

15 december 2018

Snelle service, correcte afhandeling Houden zo!

Aanbeveling: Ja

10

15 december 2018

Snelle en goede bezorging, top

Aanbeveling: Ja

9

14 december 2018

Aanbeveling: Ja

8

14 december 2018

Zeer klantvriendelijk ! Geen enkel

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Snel, leuke aanbieding en begrijpelijk. Voor herhaling vatbaar.

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Snelle levering, scherpe prijzen! Bijhouden social media: instagram/twitter en uitbreiding assortiment!

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Aanbeveling: Ja

8

14 december 2018

Goede communicatie. Bestelde artikelen waren niet allemaal op voorraad. Goede suggestie voor alternatief. -

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Snelle levering ,makkelijke website

Aanbeveling: Ja

10

12 december 2018

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

8

12 december 2018

Aanbeveling: Ja

7

11 december 2018

Mooi assortiment. Fout bij retourzending. Verkeerde verzendlabel ontvangen en retour van ander werd mij gecrediteerd. Na een week nog niet retour verwerkt.

Aanbeveling: Nee

1

11 december 2018

Goede artikelen en snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

11 december 2018

Levert prima kwaliteit; snelle levering; staat vriendelijk te woord en is servicegericht.

Aanbeveling: Ja

9

10 december 2018

Prima verpakt. Netjes afgeleverd.

Aanbeveling: Ja

8

10 december 2018

Aanbeveling: Ja

8

9 december 2018

Snelle bezorging

Aanbeveling: Ja

10

9 december 2018

Heb me pakte nooit gehad werd ineens bij een Primera geleverd en is daar door iemand anders opgehaald terwijl ik in den haag woon heel vreemd

Aanbeveling: Nee

2

9 december 2018

Snelle levering. Prima assortiment. Goede prijs

Aanbeveling: Ja

9

9 december 2018

Snel correct en de juiste producten

Aanbeveling: Ja

10

9 december 2018

Veel keuze, goede prijs. Snelle levering. N.V.T.

Aanbeveling: Ja

10

8 december 2018

Zeer klantvriendelijke en snelle hulp bij een foute bestelling. Super!

Aanbeveling: Ja

9

8 december 2018

Perfect!

Aanbeveling: Ja

8

8 december 2018

Prima prijs kwaliteit verhouding Zeer trage levering.

Aanbeveling: Ja

7

8 december 2018

Goede service, snel geleverd ,stevig verpakt brievenbuspakketje.
Toen ik aan gaf dat de maat niet goed was voor mij werd er actief meegedacht en kreeg ik een andere optie aangeboden .
Goed bereikbaar per mail en telefoon en heel vriendelijk en coöperatief. Voor nu geen verbeterpunten.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Snelle reactie, erg prettig!

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Levertijd te lang

Aanbeveling: Ja

8

7 december 2018

Veel keuze, goede prijs. Snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Goede service

Aanbeveling: Ja

8

6 december 2018

Aanbeveling: Ja

8

6 december 2018

Aanbeveling: Ja

10

6 december 2018

Alles is super gegaan

Aanbeveling: Ja

10

6 december 2018

Keurig en netjes op tijd afgeleverd!

Aanbeveling: Ja

10

5 december 2018

Snelle bezorging. Retourneren van artikelen is omslachtig. Je moet eerst mailen, krijgt dan een code die je moet inscannen en die dan uitprinten.

Aanbeveling: Ja

7
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier