Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2688 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Vandaag

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

28 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering.
Goede producten.

Verbeterpunten:
Alles ging perfect.

Aanbeveling: Ja

10

27 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

26 augustus 2018

Pluspunten:
Duidelijke website, en snelle verzending. Vandaag besteld morgen in huis. Klopt helemaal. Kom hier zeker nog eens terug

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

25 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

25 augustus 2018

Pluspunten:
Ik kreeg een sok geleverd met een klein gaatje erin. Snelle reactie via mail en de volgende dag had ik een nieuw paar sokken geleverd gekregen. Top!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

24 augustus 2018

Pluspunten:
Grote keuze, duidelijke website.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

24 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering en nette afhandeling

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

24 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

22 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2018

Pluspunten:
Top service

Verbeterpunten:
Korte boxers van Björn Borg toevoegen aan het assortiment, zijn moeilijk te krijgen.

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2018

Pluspunten:
Prima

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2018

Pluspunten:
Draagt heel fijn. Mooie pasvorm.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2018

Pluspunten:
Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

20 augustus 2018

Pluspunten:
Snel geleverd

Verbeterpunten:
Heb ik niet

Aanbeveling: Ja

10

19 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

19 augustus 2018

Pluspunten:
Goe

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

18 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

16 augustus 2018

Pluspunten:
De bestelling die ik gedaan had was niet goed, geen probleem het bestelde kon ik kosteloos retourneren en inmiddels het juiste toegestuurd ontvangen! Top!!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

15 augustus 2018

Pluspunten:
Goede afhandeling. Doen wat er beloofd wordt. Op tijd bezorgd. Prima service.

Verbeterpunten:
Blijf scherp, en niet verslappen, de concurrentie ligt op de loer.

Aanbeveling: Ja

8

14 augustus 2018

Pluspunten:
Overzichtelijke site

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten. Zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

8

14 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering. De dag erop mijn bestelling al ontvangen

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

14 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering. Doen moeite om het gevraagde product alsnog te bestellen bij de leverancier. Communicatie ook goed.

Verbeterpunten:
Op dit moment niet....

Aanbeveling: Ja

9

14 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering
Pakje goed ingepakt

Verbeterpunten:
Jammer van de dure retourkosten. Hierdoor ga ik niet meer bestellen.

Aanbeveling: Nee

7

13 augustus 2018

Pluspunten:
- complete service van bestellen, bezorging en retournering.

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: Ja

8

13 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

12 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Sneller terugstorten van geld

Aanbeveling: Ja

9

12 augustus 2018

Pluspunten:
Bezorging in de brievenbus.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

11 augustus 2018

Pluspunten:
Erg fijne en snelle service!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

11 augustus 2018

Pluspunten:
Prima geleverd en ruime keus

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

11 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

10 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

10 augustus 2018

Pluspunten:
Prima

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

8

8 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle service. Bestelde artikelen voldeden uitstekend aan mijn verwachtingen. Ik zal zeker weten terugkomen bij justonderwear.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

8 augustus 2018

Pluspunten:
snel, duidelijke site

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: Ja

8

8 augustus 2018

Pluspunten:
Lekker vlotte levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

7 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

7 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

8

7 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering, overzichtelijke website

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

7 augustus 2018

Pluspunten:
Voorraad, levertijd, omruil mogelijkheid zoals op website vermeld, perfekt, 100% BETROUWBAAR FUNKTIONEREND.

Verbeterpunten:
GEEN

Aanbeveling: Ja

10

7 augustus 2018

Pluspunten:
Super snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

6 augustus 2018

Pluspunten:
Correcte en snelle service

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

6 augustus 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

6 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle levering.

Verbeterpunten:
Nvt

Aanbeveling: Ja

10

6 augustus 2018

Pluspunten:
Snelle en correcte levering.
Retourneren is geen punt.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2018

Pluspunten:
Snel en goed verpakt de volgende dag door de brievenbus.
Product van zeer goede kwaliteit zit als gegoten!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2018

Pluspunten:
Super service van jullie

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier