Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2796 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

5 november 2018

Pluspunten:
Alles ging vlekkeloos

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 november 2018

Pluspunten:
Alles perfect verlopen!!!

Verbeterpunten:
Ik zou het niet erten!

Aanbeveling: Ja

10

2 november 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

1 november 2018

Pluspunten:
snelle reacties op mails en klantgerichte afhandeling bijv. ook met omruiling

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

31 oktober 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Duurde veel te lang

Aanbeveling: Nee

6

30 oktober 2018

Pluspunten:
snel en overzichtelijk

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

29 oktober 2018

Pluspunten:
Snelle en oplossingsgerichte reactie bij verkeerde maat. Echt top

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

28 oktober 2018

Pluspunten:
Prima prijs kwaliteit

Verbeterpunten:
Heeft wat lang geduurd voor bestelling geleverd werd

Aanbeveling: Ja

8

28 oktober 2018

Pluspunten:
Goede service en reactie op vragen over bestelling en levertijd.

Verbeterpunten:
Product niet op voorraad, moest nabesteld worden resulterend in een lange levertijd.

Aanbeveling: Ja

7

28 oktober 2018

Pluspunten:
Redelijk, daar ze me 1 zwemslip van de 4 stuks geleverd hebben dat niet de kleur is van hetgene op de afbeelding dat ik besteld had, vervelend, daar ik in Spanje woon en het niet zo simpel is om te ruilen!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

28 oktober 2018

Pluspunten:
Gewoon prima

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

27 oktober 2018

Pluspunten:
Snelle levering, en je wordt goed op de hoogte gehouden over de leveringen

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

27 oktober 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

27 oktober 2018

Pluspunten:
Snelle en zeer correcte afwikkeling, aan te bevelen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

27 oktober 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

27 oktober 2018

Pluspunten:
goede reactie bij vragen, zeer goede ondersteuning

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

27 oktober 2018

Pluspunten:
Snelle bezorging

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

26 oktober 2018

Pluspunten:
Super snel geleverd, precies wat uk besteld had.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

25 oktober 2018

Pluspunten:
Na telefonisch contact, omdat ik bij nader inzien de bestelling niet goed had gelezen, werd ik heel plezierig geholpen.
Dank daar voor!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

24 oktober 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

22 oktober 2018

Pluspunten:
voor 17.00 besteld word vandaag verzonden = effectief zo , ook naar Belgie !!!! Geleverd door een vriendelijke medewerkster van postnl. Bedankt.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

22 oktober 2018

Pluspunten:
Snel geleverd conform verwachting

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

20 oktober 2018

Pluspunten:
Snelle levering en goede prijs.

Verbeterpunten:
Bij wens van meer dan het aantal op voorraad komt er wel een boodschap op het scherm, maar kan makkelijk over het hoofd gezien worden. Evt het aantal verkleuren en verwijzen naar tekst.

Aanbeveling: Ja

8

19 oktober 2018

Pluspunten:
Goede service snelle levering. Kwaliteits artikelen.

Verbeterpunten:
Niet die ik kan bedenken nu

Aanbeveling: Ja

9

18 oktober 2018

Pluspunten:
snelle levering;
volgens bestelling geleverd;
goede communicatie

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

18 oktober 2018

Pluspunten:
Goede kwaliteit en levering

Verbeterpunten:
Sneller nieuwe producten er bij zetten

Aanbeveling: Ja

7

18 oktober 2018

Pluspunten:
Er wordt snel gehandeld en met name de communicatie is uitstekend. Altijd eerlijk en klantgericht. Je hebt het gevoel da je als klant serieus genomen wordt. En de pakjes zijn altijd verzorgd en arriveren op tijd.

Verbeterpunten:
Voorraadbeheersing

Aanbeveling: Ja

8

17 oktober 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

16 oktober 2018

Pluspunten:
Snelle service en mooi verpakt

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

16 oktober 2018

Pluspunten:
Supersnelle levering!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 oktober 2018

Pluspunten:
Goede kwaliteit en modieus

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

13 oktober 2018

Pluspunten:
Snelle verzending

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

13 oktober 2018

Pluspunten:
Duidelijke info, gebruikersvriendelijke website, vlotte afwerking bestelling.

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: Ja

10

13 oktober 2018

Pluspunten:
Geweldige service. Snelle levering. Groot assortiment.

Verbeterpunten:
Ga zo door, helemaal top

Aanbeveling: Ja

10

13 oktober 2018

Pluspunten:
Goede kwaliteit

Verbeterpunten:
Info over leverdatum!

Aanbeveling: Ja

5

13 oktober 2018

Pluspunten:
Altijd correcte,netjes verpakte bestellingen in huis en snel geleverd. Doet mee aan de landelijke acties van Sloggi

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

13 oktober 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

13 oktober 2018

Pluspunten:
Snelle levering, veel keuze

Verbeterpunten:
Een hoop verpakking

Aanbeveling: Ja

8

13 oktober 2018

Pluspunten:
Levering snel en keurig verzorg!!!

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

13 oktober 2018

Pluspunten:
Snelle levering. Goede kwaliteit.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

13 oktober 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

13 oktober 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

12 oktober 2018

Pluspunten:
snelle afhandeling ook met retourneren!!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

12 oktober 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2018

Pluspunten:
Helemaal top!

Verbeterpunten:
Nog breder assortiment?

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2018

Pluspunten:
snel en correcte levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2018

Pluspunten:
Goed product en snelle levering. Goede prijs.

Verbeterpunten:
grotere keuze aan kwaliteitsmerken

Aanbeveling: Ja

9

12 oktober 2018

Pluspunten:
Telkens snelle en correcte levering. Goede kwaliteit

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2018

Pluspunten:
9

Verbeterpunten:
Wepshop

Aanbeveling: Ja

9

12 oktober 2018

Pluspunten:
Snelle levering en goed assortiment. Ik ben erg tevreden over geleverd product.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier