Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2796 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

6 december 2018

Pluspunten:
Keurig en netjes op tijd afgeleverd!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 december 2018

Pluspunten:
Snelle bezorging.

Verbeterpunten:
Retourneren van artikelen is omslachtig. Je moet eerst mailen, krijgt dan een code die je moet inscannen en die dan uitprinten.

Aanbeveling: Ja

7

5 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering en netjes verpakt.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 december 2018

Pluspunten:
Heel goed !. Ik had de sokken een beetje te laat besteld ( en ook nog de verkeerde kleur) Heel attent dat ik werd gebeld zodat de sokken met de goede kleur op tijd voor het weekend ,waarop we sinterklaas vierden, nog werden bezorgd.

vriendelijke groet,

Sia van waveren-van voorst

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

5 december 2018

Pluspunten:
Gaat altijd vlot en zorgvuldig

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 december 2018

Pluspunten:
correcte afhandeling

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Pluspunten:
Prettige website, snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Pluspunten:
Zeer snelle levering

Verbeterpunten:
-----

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Pluspunten:
Geheel voilgens afspraak

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Pluspunten:
Snelle afhandeling en correcte verzending

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Pluspunten:
Snelle en correcte levering .

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Pluspunten:
Alleen maar positief

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding was ook goed.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

8

3 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering en correct

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

3 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

3 december 2018

Pluspunten:
Supersnel netjes en keurig geleverd

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Pluspunten:
Een geweldige service, ik had de zwembroek van Speedo binnen 1 dag binnen, echt een aanrader! Niet verder zoeken maar bij JustUnderwear bestellen, hier is de klant nog koning!

Verbeterpunten:
Geen, ga zo door, mijn complimenten!

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering, goede service, persoonlijk contact

Verbeterpunten:
niets, ga zo door.

Aanbeveling: Ja

10

2 december 2018

Pluspunten:
Shelley levering voor een goedemorgen prijs. Geen klachten.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

30 november 2018

Pluspunten:
Eigenlijk alles! Website overzichtelijk. Bestellen eenvoudig. Helaas te klein, maar reactie op email contact was snel en het retour sturen was ook prima. Daarna stond met een paar dagen het bedrag weer op mijn rekening.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

23 november 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Bij de bestelling gaan factuur gekregen, over gebeld en zou per mail naar mij verstuurd worden. Maar helaas nog niet ontvangen.

Aanbeveling: Ja

8

23 november 2018

Pluspunten:
snelle reactie, alleen vlak voor BLACK FRIDAY, besteld, jammer voor de gemiste kans.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

23 november 2018

Pluspunten:
Snelle correcte afhandeling en goede communicatie. Ik heb al meerdere malen zaken met dit bedrijf gedaan en altijd naar volle tevredenheid. Zeker een aanrader

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

22 november 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

20 november 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

20 november 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

20 november 2018

Pluspunten:
snelle levering, vlotte afhandeling mailcontact en prima service retouren/omruilingen

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

19 november 2018

Pluspunten:
Prima levering, snel,

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

18 november 2018

Pluspunten:
Nette en correcte levering van de bestelling.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

18 november 2018

Pluspunten:
zeer snelle en correcte levering

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

9

18 november 2018

Pluspunten:
Nvt

Verbeterpunten:
Nvt

Aanbeveling: Ja

9

17 november 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

17 november 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

17 november 2018

Pluspunten:
Prima bedrijf....snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

15 november 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

12 november 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

12 november 2018

Pluspunten:
Super snel en goede levering
Had nog nooit wat besteld bij ze maar ga het zeker nog eens doen

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

12 november 2018

Pluspunten:
Snel geleverd
Scherp geprijsd
Duidelijke communicatie

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

9 november 2018

Pluspunten:
Snel geleverd en scherpe prijzen, ik ben tevreden

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

9 november 2018

Pluspunten:
snelle korrekte levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

9 november 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

8 november 2018

Pluspunten:
Snelle levering van ondergoed die bij andere webshops niet in de juiste maat te verkrijgen waren.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

6 november 2018

Pluspunten:
Echt fijne site.
Zeer snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

6 november 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier