Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2688 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Vandaag

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

3 augustus 2014

Pluspunten:
Alles perfect zoals ook de zeer snelle levering, ik beveel deze winkel aan iedereen aan!!! Top!!!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2014

Pluspunten:
Super snelle levering!!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

30 juli 2014

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

29 juli 2014

Pluspunten:
snelle levering , woon in BELGIE
schitterende service
een aanrader!!!

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

10

28 juli 2014

Pluspunten:
Werd zelfs persoonlijk gebeld omdat er iets mis ging bij de site wat betreft de bestelling doorgeven. Telefonisch mijn bestelling kunnen bevestigen en al snel het pakketje in huis. Topservice!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

26 juli 2014

Pluspunten:
snelheid en correctheid

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

24 juli 2014

Pluspunten:
mooi shirt, netjes verpakt,prima kwaliteit.
zeker een reden om nog eens wat van deze mooie shirt te bestellen.

Verbeterpunten:
vondt de onderkant van het shirt nog al lang ,net of ik een kort rokje aan had.:-)

Aanbeveling: Ja

9

24 juli 2014

Pluspunten:
- kwaliteit en goede service
- vlotte afhandeling van de bestelling en goede info rond producten

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

24 juli 2014

Pluspunten:
Duidelijke website
Snelle bezorging
Nette bezorging

Verbeterpunten:
Eigenijk zijn die er niet

Aanbeveling: Ja

9

23 juli 2014

Pluspunten:
snelle levering

Verbeterpunten:
geen. ga zo door

Aanbeveling: Ja

9

21 juli 2014

Pluspunten:
Conform afspraak geleverd

Verbeterpunten:
NVT

Aanbeveling: Ja

10

17 juli 2014

Pluspunten:
correct, snel

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

15 juli 2014

Pluspunten:
Alles goed geregeld, niet uitmuntend, maar maar gewoon goed.

Verbeterpunten:
Beter hoeft het van mij niet

Aanbeveling: Ja

7

15 juli 2014

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

15 juli 2014

Pluspunten:
Prima

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 juli 2014

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

14 juli 2014

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 juli 2014

Pluspunten:
Hele snelle service

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

12 juli 2014

Pluspunten:
Goeden dag, ik ben zeer tevreden en het verbaasde mij dat de bestelling zo snel binnen was, ik had ook de goede maat gekozen, de pasvorm is ook okë. ik zal zeker nog bestellingen bij u plaatsen.

M.Vr.Gr. Frank Ekelschot

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

9 juli 2014

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

8 juli 2014

Pluspunten:
- uitgebreid assortiment
- snelle levering
- gemakkelijk bestelproces

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

7 juli 2014

Pluspunten:
Netjes afgeleverd.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

3 juli 2014

Pluspunten:
Snelle levering! Prima verzorgd!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

2 juli 2014

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

30 juni 2014

Pluspunten:
lekker stof,
mooie kleuren,
juiste pasvorm

Verbeterpunten:
meer keuze uit kleuren en bedrukkingen.

Aanbeveling: Ja

9

30 juni 2014

Pluspunten:
Alles perfect geleverd en snel!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

29 juni 2014

Pluspunten:
9

Verbeterpunten:
De volgende dag was mijn bestelling al binnen. Bedankt voor de snelle afhandeling, een echte aanrader.

Aanbeveling: Ja

10

26 juni 2014

Pluspunten:
Alleen maar positief. Snelle gratis levering. Gewoon in de brievenbus. Helemaal top! Volgende keer weer!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

25 juni 2014

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

23 juni 2014

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

23 juni 2014

Pluspunten:
Prima ondergoed - en Levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

23 juni 2014

Pluspunten:
snelle en correcte levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

20 juni 2014

Pluspunten:
Snelle levering, goede website

Verbeterpunten:
Nog meer keuze bieden, bijzondere merken en modellen toevoegen

Aanbeveling: Ja

10

19 juni 2014

Pluspunten:
Snelle levering. Product van goede kwaliteit. Goede informatie na plaatsing van de bestelling.

Verbeterpunten:
Een keurmerk, zodat je vooraf meer vertrouwen hebt in het bedrijf. Nu was het een beetje gokken.

Aanbeveling: Ja

8

19 juni 2014

Pluspunten:
De bestelling was snel geleverd, goede en duidelijke website. Prima service.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

19 juni 2014

Pluspunten:
Alles prima een snel

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Nee

10

19 juni 2014

Pluspunten:
De bestelling via internet is zeer gemakkelijk, goede site.
Levering en communicatie rondom aflevering is goed.
Zeer positief, ik had de verkeerde maat besteld, kon na telefonisch contact het product terugsturen, waarna ik de juiste maat zou ontvangen.
De retourzending is helaas niet aangekomen bij JustUnderwear, toch hebben zij mij het artikel in de juiste maat gestuurd, dat is klasse en voor mij een reden om zeer zeker meer bij hen te bestellen!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

19 juni 2014

Pluspunten:
Very good service. I got my pachage delivered at my neighbour but that is post nl fault. Despite that it was very quick delivery

Verbeterpunten:
Maybe to provide an option for receiving the package on a request so the client can track it and makes sure he is notified forthe deluvery, instead of the only one option to be delivered by normal post

Aanbeveling: Ja

9
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier