Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2796 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

30 december 2018

Pluspunten:
snelle levering, geen verzendkosten

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

30 december 2018

Pluspunten:
Goede collectie en snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

30 december 2018

Pluspunten:
Snelle bestelling en levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

28 december 2018

Pluspunten:
Duidelijke site. Snelle levering gedeelte retour : correcte terugbetaling !

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

28 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

28 december 2018

Pluspunten:
Voldoende voorraad, snelle levering. Bij retour ook direct bericht met retourlabel etc. Rekening gelijk aangepast met de melding dat de nieuwe betaallink wordt toegezonden zodra de retourartikelen ontvangen zijn. Kortom, alles snel en duidelijk. Prima service.

Verbeterpunten:
Tot nu toe geen.

Aanbeveling: Ja

10

25 december 2018

Pluspunten:
Perfecte service en contact over foutieve prijs bij een artikel.

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: Ja

10

22 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering, goede prijs, goede kwaliteit. Niks te klagen alleen maar positief

Verbeterpunten:
Geen :)

Aanbeveling: Ja

10

21 december 2018

Pluspunten:
Correcte toelichting middels een handgeschreven bijgevoegd briefje omtrent een afwijkende verpakking.
Top!!!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

18 december 2018

Pluspunten:
geen

Verbeterpunten:
geen hoge kosten berekenen voor achteraf betalen
black friday deal was een dure deal

Aanbeveling: Nee

4

16 december 2018

Pluspunten:
Goede website .werd op de hoogt e gehouden van mijn bestelling.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

15 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Nee

10

15 december 2018

Pluspunten:
Correcte levering en goed verpakt.

Verbeterpunten:
Pakje lag gewoon aan de voordeur. Kans op diefstal wordt daarmee vergroot.

Aanbeveling: Ja

8

15 december 2018

Pluspunten:
Prijs, kwaliteit en service zijn uitstekend

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

15 december 2018

Pluspunten:
Snelle service, correcte afhandeling

Verbeterpunten:
Houden zo!

Aanbeveling: Ja

10

15 december 2018

Pluspunten:
Snelle en goede bezorging, top

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

14 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

14 december 2018

Pluspunten:
Zeer klantvriendelijk !

Verbeterpunten:
Geen enkel

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Pluspunten:
Snel, leuke aanbieding en begrijpelijk. Voor herhaling vatbaar.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Pluspunten:
snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering, scherpe prijzen!

Verbeterpunten:
Bijhouden social media: instagram/twitter en uitbreiding assortiment!

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

14 december 2018

Pluspunten:
Goede communicatie. Bestelde artikelen waren niet allemaal op voorraad. Goede suggestie voor alternatief.

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering ,makkelijke website

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

12 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

12 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

11 december 2018

Pluspunten:
Mooi assortiment.

Verbeterpunten:
Fout bij retourzending. Verkeerde verzendlabel ontvangen en retour van ander werd mij gecrediteerd. Na een week nog niet retour verwerkt.

Aanbeveling: Nee

1

11 december 2018

Pluspunten:
Goede artikelen en snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

11 december 2018

Pluspunten:
Levert prima kwaliteit; snelle levering; staat vriendelijk te woord en is servicegericht.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

10 december 2018

Pluspunten:
Prima verpakt. Netjes afgeleverd.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

10 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

9 december 2018

Pluspunten:
Snelle bezorging

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

9 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Heb me pakte nooit gehad werd ineens bij een Primera geleverd en is daar door iemand anders opgehaald terwijl ik in den haag woon heel vreemd

Aanbeveling: Nee

2

9 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering. Prima assortiment. Goede prijs

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

9 december 2018

Pluspunten:
Snel correct en de juiste producten

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

9 december 2018

Pluspunten:
Veel keuze, goede prijs. Snelle levering.

Verbeterpunten:
N.V.T.

Aanbeveling: Ja

10

8 december 2018

Pluspunten:
Zeer klantvriendelijke en snelle hulp bij een foute bestelling. Super!

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

9

8 december 2018

Pluspunten:
Perfect!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

8 december 2018

Pluspunten:
Prima prijs kwaliteit verhouding

Verbeterpunten:
Zeer trage levering.

Aanbeveling: Ja

7

8 december 2018

Pluspunten:
Goede service, snel geleverd ,stevig verpakt brievenbuspakketje.
Toen ik aan gaf dat de maat niet goed was voor mij werd er actief meegedacht en kreeg ik een andere optie aangeboden .
Goed bereikbaar per mail en telefoon en heel vriendelijk en coöperatief.

Verbeterpunten:
Voor nu geen verbeterpunten.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Pluspunten:
Snelle reactie, erg prettig!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Levertijd te lang

Aanbeveling: Ja

8

7 december 2018

Pluspunten:
Veel keuze, goede prijs. Snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Pluspunten:
Goede service

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

6 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

6 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

6 december 2018

Pluspunten:
Alles is super gegaan

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier