Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2944 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

21 april 2019

leuk ondergoed, goede kwaliteit

Aanbeveling: Ja

7

21 april 2019

Ik was er wat huiverig voor, omdat de prijs van de aan te schaffen Merk sokken €4,00 per paar onder die van de fabrikant in Duitsland zelf lagen. Ook de verzendkosten waren € 4,00 lager. En bij een bepaalde afname nihil. Ik begon eerst te Googlen. Zag alleen positieve berichten, maar was nog niet overtuigd. Ook omdat het een bedrijf is waar men hoofdzakelijk lingerie verkoopt en dan toch ook de door mij gezochte sokken. Welke ik voorheen bij de fabrikant bestelde. Daar kreeg ik een actie aanbieding van welke echter nog hoger uitpakte tenzij ik vijf paar nam terwijl ik maar 2 paar nodig had. Ook las ik een reactie van het bedrijf zelf dat zij echt een bestaand bedrijf waren. Tsja dat vroeg ik mij dus af. Ik bestelde 1 paar verzendkosten € 2.95 De fabrikant in Duitsland € 7,95 de volgende dag had ik ze inderdaad in huis. Toen bestelde ik drie paar waarvan van 1 werd aangegeven dat die 5 dagen zou duren. I.v.m. niet voorradig. Maar ik kreeg terwijl ik op zes - zeven dagen wachten rekende alle drie de paren de derde of vierde ? dag al thuis. Super. Blijf het zo doen.

Aanbeveling: Ja

10

20 april 2019

Lekker uitgebreid assortiment, snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

20 april 2019

Correcte bezorging, lekker snel

Aanbeveling: Ja

9

19 april 2019

Snelle bezorging 4x dezelfde kleur panty besteld, noisette, echter kleurverschil 2 donkerder van kleur, 2 lichter van kleur. Vreemd zou dezelfde kleur/ tint moeten hebben. Wellicht een aandachtspunt.

Aanbeveling: Ja

7

19 april 2019

Aanbeveling: Ja

9

19 april 2019

Snelle levering en goede prijs

Aanbeveling: Ja

10

19 april 2019

Aanbeveling: Ja

10

19 april 2019

Snel. Goede prijs.

Aanbeveling: Ja

9

19 april 2019

Aanbeveling: Ja

8

18 april 2019

Snelle en goed verpakte levering.

Aanbeveling: Ja

10

18 april 2019

Nette snelle levering Prijsbeleid. Redelijk duur

Aanbeveling: Ja

8

17 april 2019

Soepele afhandeling zonder dat er extra kosten in rekening werden gebracht. Ik had een verkeerde maat zwembroek besteld wordt keurig en op tijd gecorrigeerd. Applaus!

Aanbeveling: Ja

9

16 april 2019

Goede communicatie, snelle levering. Retournering wordt ook snel en professioneel afgehandeld

Aanbeveling: Ja

10

16 april 2019

Goede prijs snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

15 april 2019

De verzendingskosten bedroegen maar liefst 12 €. Het heeft dus geen zin nog iets te trachten te bestelen

Aanbeveling: Nee

4

15 april 2019

Betrouwbaar en gedegen

Aanbeveling: Ja

10

14 april 2019

Snelle levering van vervangend item na ontvangst van een item met een fabrieksfoutje.

Aanbeveling: Ja

10

14 april 2019

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

8

14 april 2019

Aanbeveling: Ja

10

14 april 2019

snelle levering een dikke tien geen ik ben tevreden

Aanbeveling: Ja

9

8 april 2019

De beste collectie slips van het beste merk Andrew Christian.

Aanbeveling: Ja

10

7 april 2019

Snel geleverd

Aanbeveling: Ja

9

7 april 2019

Aanbeveling: Ja

9

6 april 2019

Alles verliep perfect!

Aanbeveling: Ja

10

6 april 2019

Levering al de volgende dag onder afgesproken condities, zoals aangegeven op de site.

Aanbeveling: Ja

9

5 april 2019

Correcte en snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

5 april 2019

Aanbeveling: Ja

8

5 april 2019

Aanbeveling: Ja

8

5 april 2019

top! mag wat meer voorraad zijn, als er meer was had ik meer dan 3 beha's besteld

Aanbeveling: Ja

10

5 april 2019

Aanbeveling: Ja

9

3 april 2019

Een gevarieerd aanbod, van kwalitatief goede producten, vlot geleverd en helder afgehandeld

Aanbeveling: Ja

9

2 april 2019

Duidelijke site. Snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

2 april 2019

gemakkelijk te bestellen, paste door de brievenbus dus dat scheelde ook weer een ritje naar het postkantoor

Aanbeveling: Ja

8

1 april 2019

Goede aflevering. Snellere levertijd

Aanbeveling: Ja

8

30 maart 2019

Snelle en goede service

Aanbeveling: Ja

10

30 maart 2019

Super service! Producten op zicht toegestuurd gekregen en later verrekend. Goed meegedacht, erg tevreden! Vriendelijke en meedenkende klantenservice.

Aanbeveling: Ja

10

29 maart 2019

- snelle afhandeling bestelling - geen

Aanbeveling: Ja

8

29 maart 2019

Aanbeveling: Ja

9

29 maart 2019

8 Alles is goed

Aanbeveling: Ja

10

29 maart 2019

Duidelijke website snelle bezorging helemaal top.

Aanbeveling: Ja

10

29 maart 2019

Excellente service. Bijzonder vriendelijke en correcte communicatie.
Hulde! Breid de collectie uit met merken als Pump!, Modus Vivendi, ES Collection en Barcode.

Aanbeveling: Ja

10

29 maart 2019

Snelle bezorging

Aanbeveling: Ja

10

29 maart 2019

Alles Niet nodig

Aanbeveling: Ja

10

27 maart 2019

Snelle levering van sokken via brievenbus post!

Aanbeveling: Ja

10

26 maart 2019

Correcte en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

26 maart 2019

Supersnelle levering

Aanbeveling: Ja

9

25 maart 2019

Snelle goede levering!

Aanbeveling: Ja

10

24 maart 2019

Snelle levering. Goede producten tegen gereduceerde prijs.

Aanbeveling: Ja

10

24 maart 2019

Niets op aan te merken. Specifiek gezocht voor sloggi en falke tegen een goede prijs. Levering zoals verwacht. Mogelijkheid om direct te kiezen voor afleverpunt. Ik wil mijn buren niet steeds belasten en het is niet altijd te garanderen dat er zaterdag geleverd wordt.

Aanbeveling: Ja

Reactie van Just Underwear:

Hallo Mariska,

Tijdens het invullen van je adresgegevens kun je ook een afhaalpunt opgeven. Als de zending uiteindelijk door de brievenbus blijkt te passen, wordt deze alsnog opgestuurd per brievenbuspost naar je huisadres, zodat je het pakketje niet hoeft op te halen. wel zo makkelijk en zo hoef je inderdaad de buren niet lastig te vallen.

Met vriendelijk groet,
Team Just Underwear

7
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier