Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2796 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

24 maart 2019

Pluspunten:
Snelle levering. Goede producten tegen gereduceerde prijs.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

24 maart 2019

Pluspunten:
Niets op aan te merken. Specifiek gezocht voor sloggi en falke tegen een goede prijs. Levering zoals verwacht.

Verbeterpunten:
Mogelijkheid om direct te kiezen voor afleverpunt. Ik wil mijn buren niet steeds belasten en het is niet altijd te garanderen dat er zaterdag geleverd wordt.

Aanbeveling: Ja

7

24 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

24 maart 2019

Pluspunten:
snel en goed

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

23 maart 2019

Pluspunten:
Maandag twee artikelen besteld, de volgende dag in huis. 1 artikel teruggestuurd en het geld daarvan snel terug op mijn rekening. Artikelen waren goed, netjes en zorgvuldig verpakt.

Verbeterpunten:
De doos kon in de brievenbus, maar was te groot om via het deurtje eruit halen. Ik moest het pakje aan de voorkant eruit duwen. Een iets kleiner formaat doos als verpakking zou praktischer zijn.

Aanbeveling: Ja

10

23 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

23 maart 2019

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

23 maart 2019

Pluspunten:
Leuke collectie, goede website en snelle levering!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

23 maart 2019

Pluspunten:
nette afhandeling van vragen en gerichte oplossingen

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

23 maart 2019

Pluspunten:
Prima en snelle service!!
Vriendelijk contact via telefoon.
Topbedrijf!

Verbeterpunten:
Geen!

Aanbeveling: Ja

9

22 maart 2019

Pluspunten:
goed op tijd

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

8

22 maart 2019

Pluspunten:
Eerste kennismaking en scoort meteen hoog. Mijn artikel was ook naar mijn zin. Ja ik kan de website en productafhandeling aanbevelen.

Verbeterpunten:
Ga zo door en probeer leuk geprijsd te blijven!

Aanbeveling: Ja

10

22 maart 2019

Pluspunten:
Prima afhandeling. Communicatie oké. Vriendelijk. Producten goed.

Verbeterpunten:
Up to date blijven.

Aanbeveling: Ja

10

22 maart 2019

Pluspunten:
Goed geholpen!

Verbeterpunten:
?

Aanbeveling: Ja

8

22 maart 2019

Pluspunten:
Duidelijk over de voorraad.
Snelle levering.

Verbeterpunten:
Nvt.

Aanbeveling: Ja

8

20 maart 2019

Pluspunten:
Goede website
Snelle levering
Goede medewerking bij retourzenden c.q. ruilen

Verbeterpunten:
De maataanduiding en maattabel vind ik onduidelijk

Aanbeveling: Ja

8

19 maart 2019

Pluspunten:
Snel geleverd, goede prijs!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

19 maart 2019

Pluspunten:
Grote keuze van goede spullen. En voor de juiste prijs

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

19 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

19 maart 2019

Pluspunten:
Snelle levering regelmatig leuke kortingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

19 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

18 maart 2019

Pluspunten:
Prima

Verbeterpunten:
Gewoon zo doorgaan is al goed

Aanbeveling: Ja

10

18 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

17 maart 2019

Pluspunten:
Snelle leverubg prima kwaliteit komen afspraak na

Verbeterpunten:
Geen extra kosten voor achteraf betalen

Aanbeveling: Ja

8

16 maart 2019

Pluspunten:
Zwembroek zou volgens gekregen mail de volgende dag bezorgd worden....dit werd vier dagen later. Maar meegekeken en gedacht om zwembroek bezorgd te krijgen, en uiteindelijk gelukt.

Verbeterpunten:
Post was naar ons verstuurd en toen weer terug grgaan naar bedrijf zelf, terwijl gegevens klopten, dit stond nergens geregistreerd en bracht verwarring.....misschien aantekenen als artikel voor tweede x verzonden word.....

Aanbeveling: Ja

8

16 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

16 maart 2019

Pluspunten:
Snel, prijsbewust en goed geleverd.

Verbeterpunten:
Jammer dat ik dit bedrijf niet eerder vond.

Aanbeveling: Ja

8

15 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

15 maart 2019

Pluspunten:
Goede site en snelle levering!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

15 maart 2019

Pluspunten:
Snelle levering en goed verpakt

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

15 maart 2019

Pluspunten:
snelle en correcte levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

13 maart 2019

Pluspunten:
Ondanks het terugsturen van producten alsnog advies erover.
Zeer klantvriendelijk!

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

13 maart 2019

Pluspunten:
snel en netjes geleverd

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

13 maart 2019

Pluspunten:
Snelle levering, levering van de juiste producten en een veilige betaling.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

12 maart 2019

Pluspunten:
JustUnderwear doet wat het beloofd!

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: Ja

10

11 maart 2019

Pluspunten:
Alles is prima

Verbeterpunten:
Een zoekfuctie op de website zou een goede verbetering zijn.
Op mijn telefoon zie ik dat niet!.
Met de computer heb ik nog niet gekeken!.

Aanbeveling: Ja

10

11 maart 2019

Pluspunten:
Snelle levering, goede kwaliteit en veel keus.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

10 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

9 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

9 maart 2019

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

8 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

8 maart 2019

Pluspunten:
Nette prijzen, vlotte levering. Zeker aan te bevelen webshop.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

8 maart 2019

Pluspunten:
Al voor de 2de x besteld perfeckt en als brievenbus post kan niet beter

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

5 maart 2019

Pluspunten:
Snelle levering, goede prijs kwaliteit, vlotte communicatie

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Nee

8

5 maart 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

4 maart 2019

Pluspunten:
ruiling voor grotere maat kon niet, wel is er meegekeken naar een andere gelijkende zwembroek en een voorstel gedaan. Heel netjes!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 maart 2019

Pluspunten:
Snel en correct afgehandeld

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

3 maart 2019

Pluspunten:
Vlotte afhandeling bestelling.
Spullen netjes verpakt, bestelling was snel binnen.
Binnen een paar klikken weer voldoende ondergoed in huis!!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier