Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2688 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Vandaag

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

25 januari 2019

Pluspunten:
Top bedrijf ruilt direct iets om en stuurt het ook direct via de post op.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2019

Pluspunten:
Snelle verzending, goede communicatie over bestel-, betaal- en verzendproces, scherpe prijzen

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2019

Pluspunten:
Snel geleverd. Bestelling keurig verzorgd. Brievenbus pakketje.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

8

25 januari 2019

Pluspunten:
Snelle levering en vriendelijke reactie op email.

Verbeterpunten:
Niks

Aanbeveling: Ja

10

24 januari 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2019

Pluspunten:
zeer vlugge levering..prima

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2019

Pluspunten:
Snelle levering. Geen enkel probleem met de ruiling i.v.m. de juiste maat. Retourlabel en doos wordt door uw bedrijf verstrekt.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2019

Pluspunten:
Keurige snelle levering. Goed verpakt. Er zat een beschadiging aan slip. Keurig en snel verholpen. Top!

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

21 januari 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

20 januari 2019

Pluspunten:
snelle levering. ik moet nog wel afwachten hoe het met mijn retourzending gaat maar tot nu toe gaat alles soepel.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

20 januari 2019

Pluspunten:
Supersnelle levering!

Verbeterpunten:
Geen!

Aanbeveling: Ja

9

20 januari 2019

Pluspunten:
Ruime collectie, goede prijs

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

20 januari 2019

Pluspunten:
Duidelijke en daarmee fijne site, snelle levertijd ondanks dat mijn artikel tijdelijk uitverkocht was volgens de site!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

20 januari 2019

Pluspunten:
Goede service. Snelle levering.

Verbeterpunten:
Geen. Ga zo door!

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2019

Pluspunten:
snelle en correcte levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2019

Pluspunten:
Ja

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2019

Pluspunten:
goede website: veel informatie over product, efficiënt koopproces; snelle en correcte levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2019

Pluspunten:
Zeer snelle levering! Topkwaliteit aan topprijzen!!! Ik kom hier zeker opnieuw shoppen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2019

Pluspunten:
Duidelijke website, snelle levering!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

17 januari 2019

Pluspunten:
Bestelling correct en snel geleverd

Verbeterpunten:
Post.nl werkt niet zo correct. 3 dagen na aangegeven datum en tijdstip pakje pas terecht.

Aanbeveling: Ja

9

15 januari 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

15 januari 2019

Pluspunten:
Wat je mag verwachten voor een eenvoudig bestelling

Verbeterpunten:
Maar de verschillende kledingstukken eenvoudiger te vinde.

Aanbeveling: Ja

6

15 januari 2019

Pluspunten:
Bestelling snel geleverd en retouren netjes afgehandeld!!!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

15 januari 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

15 januari 2019

Pluspunten:
Zeer snelle levering!
Ook een advies gekregen!
Retour is makkelijk!
Vriendelijke mensen!
Ik ga er zeker nog een keer bestellen!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

13 januari 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

13 januari 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

11 januari 2019

Pluspunten:
Doet precies wat ze beloven.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

11 januari 2019

Pluspunten:
Goed, snel en betaalbaar

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

11 januari 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

9 januari 2019

Pluspunten:
Snelle levering, en fijn contact over omruiling.
Goede service!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

9 januari 2019

Pluspunten:
Net als voorgaande keren correcte en snelle levering

Verbeterpunten:
n.v.t.

Aanbeveling: Ja

10

8 januari 2019

Pluspunten:
Zeer tevreden over de levering. Mooie merken.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

7 januari 2019

Pluspunten:
Alles was ok

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

7 januari 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 januari 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

4 januari 2019

Pluspunten:
Prima service

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

2 januari 2019

Pluspunten:
Top

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

1 januari 2019

Pluspunten:
Veel keuze

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

31 december 2018

Pluspunten:
Items besteld waarna ik een bevestiging ontving van de bestelling en aansluitend voor het versturen van de producten. En ik kreeg het netjes via brievenbuspost in de bus. Niks aan op te merken.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

30 december 2018

Pluspunten:
snelle levering, geen verzendkosten

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

30 december 2018

Pluspunten:
Goede collectie en snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

30 december 2018

Pluspunten:
Snelle bestelling en levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

28 december 2018

Pluspunten:
Duidelijke site. Snelle levering gedeelte retour : correcte terugbetaling !

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

28 december 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

28 december 2018

Pluspunten:
Voldoende voorraad, snelle levering. Bij retour ook direct bericht met retourlabel etc. Rekening gelijk aangepast met de melding dat de nieuwe betaallink wordt toegezonden zodra de retourartikelen ontvangen zijn. Kortom, alles snel en duidelijk. Prima service.

Verbeterpunten:
Tot nu toe geen.

Aanbeveling: Ja

10

25 december 2018

Pluspunten:
Perfecte service en contact over foutieve prijs bij een artikel.

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: Ja

10

22 december 2018

Pluspunten:
Snelle levering, goede prijs, goede kwaliteit. Niks te klagen alleen maar positief

Verbeterpunten:
Geen :)

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier