Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2688 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Vandaag

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

17 juni 2018

Pluspunten:
Snelle levering prima prijzen
Eerste indruk is goed!

Verbeterpunten:
Zou het nog niet weten

Aanbeveling: Ja

8

17 juni 2018

Pluspunten:
Goede en snelle levering
accurate voorraadinformatie
levering als brievenbuspost

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

16 juni 2018

Pluspunten:
Goede service. Snelle levering en eenvoudig product te ruilen.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

16 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

15 juni 2018

Pluspunten:
snelle levering,netjes

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

15 juni 2018

Pluspunten:
snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

15 juni 2018

Pluspunten:
snelle levering en duidelijk op de hoogte gehouden

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

14 juni 2018

Pluspunten:
Betrouwbaar. Produkt conform beschrijving. Grote keuze in de bekende merken.

Verbeterpunten:
Zou het niet weten

Aanbeveling: Ja

10

14 juni 2018

Pluspunten:
Ben tevreden over de bestelling

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

14 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

14 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

11 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

11 juni 2018

Pluspunten:
Snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

11 juni 2018

Pluspunten:
Prima, niets op aan te merken

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

10 juni 2018

Pluspunten:
Goede prijs, duidelijke website, snelle service!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

10 juni 2018

Pluspunten:
Goede kwaliteit, snelle levering. Zoals het moet zijn.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

9 juni 2018

Pluspunten:
Overzichtelijke site
Uitgebreide keus

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

9 juni 2018

Pluspunten:
Goede site. Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik vind het jammer dat ik na mijn eerste bestelling geen korting code kreeg voor een tweede bestelling. Maar de scherpe prijzen maken veel goed

Aanbeveling: Ja

10

9 juni 2018

Pluspunten:
snelle en correcte levering

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

10

8 juni 2018

Pluspunten:
Bij vragen per mail snel en persoonlijk antwoord (met volledige naam afzender)

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

8 juni 2018

Pluspunten:
Snelle levering, veel keus. Snelle actie bij retour

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

8 juni 2018

Pluspunten:
Snel, accuraat en precies.

Verbeterpunten:
Geen, ga zo door.

Aanbeveling: Ja

10

8 juni 2018

Pluspunten:
Snelle levering, ruim assortiment, aantrekkelijke kortingen

Verbeterpunten:
Bij selecties in filter moeten de gekozen waarden worden vastgehouden, gebeurt nu niet (b.v. bij voorselectie maat M wordt dit niet gereflecteerd bij keuze artikel), wanneer ik daarna artikel sluit (in top balk 1 niveau hoger selecteer) is selectie M weer weg. Idem bij b.v. keuze op merk - selectie stijl, maat en sub keuze houdt voorgaande keuze niet vast.

Aanbeveling: Ja

10

8 juni 2018

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Retouretiket bij de bestelling afleveren

Aanbeveling: Ja

7

6 juni 2018

Pluspunten:
Goede prijs en zeer snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

5 juni 2018

Pluspunten:
Zeer tevreden over het bestelproces, de levering en service van deze webwinkel!
Ik wilde graag een artikel retourneren dat uit het assortiment bleek te gaan, wat ik om die reden gewoon mocht houden. Reeds de dag erna waren de aankoopkosten teruggestort op mijn rekening. Zeer tevreden!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

5 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Bestelling liet op zich wachten. Moest zelf bellen waar e.e.a. bleef. Bleek te gaan om niet op voorraad zijn van de maat.
Pakket was vervolgens verzonden als brievenbuspost maar paste niet door de brievenbus. Geen bezorgkosten hoeven te betalen boven een bepaalt bedrag prima, maar los het dan niet zo op dat de postbode met mijn bestelde pakket moet lopen en zelfs mot aanbellen!

Aanbeveling: Ja

6

5 juni 2018

Pluspunten:
Alles goed

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 juni 2018

Pluspunten:
Snelle brievenbuslevering!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

4 juni 2018

Pluspunten:
prijs

Verbeterpunten:
Weinig keuze in merk

Aanbeveling: Ja

6

3 juni 2018

Pluspunten:
snel en conform specificaties

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

3 juni 2018

Pluspunten:
Gewoon netjes besteld en op tijd bezorgd

Verbeterpunten:
Nee

Aanbeveling: Ja

10

2 juni 2018

Pluspunten:
zeer snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

2 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

1 juni 2018

Pluspunten:
Goed werkende website en informatievoorziening en snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

1 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

1 juni 2018

Pluspunten:
Snelle en juiste levering met goed advies.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

1 juni 2018

Pluspunten:
goede acties

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

8

1 juni 2018

Pluspunten:
Snelle correcte levering

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

1 juni 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

28 mei 2018

Pluspunten:
keurig nette afhandeling en lekker snel

Verbeterpunten:
ik verdwaalde in de website, ondanks dat ik precies wist wat ik wilde hebben

Aanbeveling: Ja

8

27 mei 2018

Pluspunten:
Lage prijs, snel en probleemloos geleverd.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

27 mei 2018

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

26 mei 2018

Pluspunten:
Levering uiteindelijk correct uitgevoerd

Verbeterpunten:
Meer dan 14 dagen op de levering moeten wachten. Heb zelfs gedacht dat ik met een malafide zaak te maken had.

Aanbeveling: Nee

5

26 mei 2018

Pluspunten:
bestelling snel

Verbeterpunten:
info retour zendingen betere service

Aanbeveling: Nee

1

25 mei 2018

Pluspunten:
Nette en duidelijke site. Makkelijk bestellen, snelle bezorging.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier