Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3004 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 20 oktober 2019

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

20 oktober 2019

Mooie site en veel keus!

Veel keus, en snelle levering!

Aanbeveling: Ja

10

20 oktober 2019

Snelle levering en scherpe aanbiedingen!

Ruime keuze, zeer snelle levering en scherpe aanbiedingen! Ik beveel deze site van harte aan en ga hier zeker vaker bestellen!

Aanbeveling: Ja

10

20 oktober 2019

Zeer tevreden

Wij hebben al verschillende artikels besteld dus dat zegt meer dan genoeg. We zijn heel tevreden over de service en bestellingen worden correct geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

19 oktober 2019

Snel en efficiënt

Goed

Aanbeveling: Ja

10

15 oktober 2019

Goede materialen, Snelle service

Uitgebreid aanbod
Snelle service
Goede prijs-kwaliteit-verhouding

Aanbeveling: Ja

10

14 oktober 2019

Prima

Jammer dat er niet meer op voorraad was, maar verder prima

Aanbeveling: Ja

10

14 oktober 2019

Krijgen wat je ziet zonder poespas!!

Eenvoudige bestelling via overzichtelijke website; goede levering via vervoerder waar makkelijk voorkeur van levering te wijzigen is, zodat levering plaats vindt als ik thuis ben en niet bij de buren !

Aanbeveling: Ja

10

13 oktober 2019

gewoon goed

op tijd geleverd

Aanbeveling: Ja

8

13 oktober 2019

super

twijfelde tussen de maat en er werd een ander maat opgestuurd om te proberen .deze was nog niet betaald en dat in deze tijd!!!
super service

Aanbeveling: Ja

10

13 oktober 2019

op één detail na : positieve ervaring !

De bestelling en het leveren ging bijzonder vlot.
Dank daarvoor.

Jammer genoeg mankeert het metalen logootje bij het HOM micro zwemslipje 'sunlight'. (Bij het slipje 'navy' zit dat er wel op.)
Het is een detail, maar net dat detail maakt het slipje helemaal af.

Aanbeveling: Ja

7

13 oktober 2019

Goede service

Goede service , makkelijk bestellen, snelle levering

Aanbeveling: Ja

8

12 oktober 2019

Alles is prima verlopen.

Snel en correct !

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2019

Foutloze afhandeling.

Het product was op voorraad.
Ontving een vriendelijke korting.
Geen verzendkosten.
Goede afhandeling.

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2019

Prima service snel en betrouwbaar

Ik bestel hier regelmatig en tot op heden geen klachten of slechte ervaringen opgedaan.

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2019

Goed en snel

Bestellen via de site is eenvoudig. De bestelling is daarna ook snel binnen.

Aanbeveling: Ja

9

12 oktober 2019

Top

Altijd vlot en netjes geleverd!!

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2019

Snel en goed

Goede website, goed product, snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

11 oktober 2019

Snel en veel keuze

Snelle levering en de keuze is reuze

Aanbeveling: Ja

8

10 oktober 2019

snelle levering

Merkproduct voor een zeer goede prijs en heel snel geleverd. Overzichtelijk te bestellen via de website.

Aanbeveling: Ja

10

8 oktober 2019

Prima kwaliteit

Overzichtelijke website, veel keuze, goede kwaliteit en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

8 oktober 2019

Correct en snelle levering

Goede aanbiedingen, correct geleverd en geen probleem met een retour artikel.

Aanbeveling: Ja

8

6 oktober 2019

Prima kwaliteit voor redelijke prijs. Snelle bezorging .

Prima kwaliteit voor goede prijs. En snelle bezorging

Aanbeveling: Ja

8

5 oktober 2019

snelle en correcte service

vlot kunnen kiezen in de webshop en snelle en correcte service.

Aanbeveling: Ja

10

4 oktober 2019

Snel geleverd, mooi product!

Het is gekocht om als verjaardagscadeau te geven.
Bestelling via internet was heel eenvoudig, het product is heel snel afgeleverd en ziet er heel goed uit.

Aanbeveling: Ja

8

4 oktober 2019

Goed, maar er kunnen nog puntjes op de i gezet worden

Prima bedrijf, alleen jammer dat ik direct na een bestelling geconfronteerd werd met een korting van 20% op de gehele collectie. In een fysieke winkel wordt je nog wel eens geattendeerd op komende kortingen. Had ik toch misschien wat extra ondergoed van kunnen kopen...

Aanbeveling: Ja

7

30 september 2019

Alles naar wens verlopen!

Mijn ervaring was, dat ik bij de Livera winkel niet de goede maat aanwezig was. Die er over ging was met vakantie, en kwam op maandag weer terug.
Ik heb toen bij jullie besteld, en toen had ik de bestelling de vrijdag ervoor al in huis!

Aanbeveling: Ja

10

30 september 2019

Prima geregeld

Zowel het plaatsen van de bestelling als de bezorging en de kwaliteit zijn prima!

Aanbeveling: Ja

7

29 september 2019

Goede service en mooi ondergoed.

Ik koop hier regelmatig ondergoed waar ik me sexy in voel. Goede webshop.

Aanbeveling: Ja

10

26 september 2019

goed passende BH

Goed passend en vlugge ontvangst

Aanbeveling: Ja

10

24 september 2019

Overzichtelijk en snel

Duidelijke website, goede keuze en vlot geleverd

Aanbeveling: Ja

10

23 september 2019

Prima ervaring, voor herhaling vatbaar

Alles is naar wens en verwachting geleverd

Aanbeveling: Ja

10

22 september 2019

Bestel er al jaren en meer dan tevreden!

Veel keuze, mooie prijzen, snelle levering en uitmondende service als er iets verkeerd gaat, aanrader!

Aanbeveling: Ja

9

19 september 2019

Goede en snelle service

Bestelling volgende dag al in huis.
Op vraag per mail is er direct persoonlijk contact opgenomen.
Prima service!

Aanbeveling: Ja

10

16 september 2019

kwaliteit originele producten, voordelig en snel!

Helemaal tevreden met deze bestelling, mooie heten boxers van Björn Borg kwaliteit zoals gewend maar dan mooi geprijsd!

Aanbeveling: Ja

10

15 september 2019

Top webshop!

Snelle levering (volgende dag in huis) en je wordt heel vriendelijk te woord gestaan als je een vraag hebt. Absolute aanrader!

Aanbeveling: Ja

10

15 september 2019

Precies wat ik verwachtte.

Vlotte verzending.

Aanbeveling: Ja

8

14 september 2019

Top

Snelle levering, kwaliteit spullen

Aanbeveling: Ja

10

14 september 2019

Top

Snel in huis en goed verzorgd

Aanbeveling: Ja

10

14 september 2019

Prima

Prima

Aanbeveling: Ja

10

13 september 2019

Snelle service, bij retour toch kosten

Op zich goed. Snelle levering en redelijk makkelijk te retourneren. Wat ik alleen wat jammer vind is, wanneer je je bestelling retourneert er toch (bezorg)kosten in rekening worden gebracht

Aanbeveling: Ja

5

13 september 2019

Snelle levering. Nette afhandeling van vragen

Snelle levering. Nette afhandeling van vragen

Aanbeveling: Ja

9

12 september 2019

Snelle en correcte levering

Naar mijn mening kan het te besteden bedrag -in verband met bezorgkosten- teruggebracht worden van Euro 40 naar Euro 30. Dit bedrag wordt ook gehanteerd door de concurrentie.

Aanbeveling: Nee

6

12 september 2019

Goede snelle levering

Het product was goed. Goede snelle levering. Goed gecommuniceerd wanneer waar het pakketje was.

Aanbeveling: Ja

8

9 september 2019

Top website!

Zeer tevreden, snelle levering en een goede klantenservice!

Aanbeveling: Ja

10

8 september 2019

Fijne slip

Deze tanga zit prima, fijne stof. Zeker een aanrader

Aanbeveling: Ja

8

7 september 2019

uitstekende service

alhoewel mijn produkt niet pastte was de omruilservice en de snelheid van het afhandelen perfect

Aanbeveling: Ja

10

7 september 2019

vlot en volgens omschrijving

als boven

Aanbeveling: Ja

10

7 september 2019

Snelle levering

En mooie aanbieding

Aanbeveling: Ja

10

7 september 2019

snelle en correcte levering

goede service

Aanbeveling: Ja

10

6 september 2019

Vlotte bezorging van badkleding!

Wij zijn tevreden met onze aankoop.
Het was keurig verpakt en werd snel geleverd per briefpost. De site is ook duidelijk.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier