Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3779 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

28 januari 2022

alles geleverd als afgesproken

goede ervaring

Aanbeveling: Ja

10

27 januari 2022

Mooie boxershorts

Twee microfiber bjorn borg boxers besteld,zitten heerlijk,zijn erg mooi.en snel verzonden.

Aanbeveling: Ja

10

19 januari 2022

Goede service!

Mijn bestelling werd, door vertraging ivm covid van de leverancier, veel later geleverd. Hierover contact gehad en mij werd een aantal alternatieven aangeboden, wat erg correct was maar in mijn geval niet nodig was. De correspondentie hierover was uitstekend! Uiteindelijk keurig mijn bestelling ontvangen.

Aanbeveling: Ja

8

11 januari 2022

Nog steeds niets ontvangen!

14 besteld, nu 31 december en nog steeds niet gehad. Zelfs klantenservice stuurt geen enkele info!

Aanbeveling: Nee

Reactie van Just Underwear:

Beste,

Na emailcontact en doorsturen van de orderbevestiging is gebleken dat het niet om een bestelling van ons ging maar van een andere webwinkel. Wij hopen dat alles inmiddels geregeld is met de andere webwinkel en de producten netjes geleverd zijn.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

1

10 januari 2022

Perfect zittende Bjorn Borg boxershort

Heb als man ( 180cm en 70 kilo) Bjorn Borg camouflage met extra lange pijpjes maat small besteld. Een perfecte boxershort, heerlijk zachte stof en je voelt niet dat je het aanhebt.
Heeft een nauwsluitende pasvorm.
Zit super onder skinny jeans.
Levering was heel correct en snel.

Aanbeveling: Ja

10

1 januari 2022

Perfect

Super service snel ontvangen

Aanbeveling: Ja

10

31 december 2021

Snelle levering.

Verlengde actie van Sloggi 4=3 betalen

Aanbeveling: Ja

9

27 december 2021

Alles top gegaan

Top o.broeken

Aanbeveling: Ja

9

26 december 2021

snelle levering

producten werden heel snel bezorgd

Aanbeveling: Ja

10

21 december 2021

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Aanbeveling: Ja

10

20 december 2021

Zeer slecht.

Zeer slecht. Na bijna 5 dagen vond de tuinman van de buren, ons pakket in hun tuin. Eerst 2 brievenbussen voorbij lopen en dan zomaar op de grond leggen tussen de planten.

Aanbeveling: Nee

Reactie van Just Underwear:

Hallo Annie,

Bijzonder vervelend dat het pakketje niet bezorgd is zoals het hoort. In dit geval betreft het ook een brievenbus bezorging, dus dan is het helemaal vreemd dat deze bij de buren in de tuin ligt. Iemand van onze helpdesk zal vandaag contact met je opnemen om de klacht door te nemen en deze neer te leggen bij DHL om te voorkomen dat dit in de toekomst nogmaals gebeurt.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

2

19 december 2021

Goed & Snel

Perfecte ervaring, voor 23:00 uur besteld en de volgende dag afgeleverd, keurig verpakt en compleet, aanrader!

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2021

snelle levering en alles zoals besteld

Producten waren goed beschreven op de site. Snel en goed verpakt geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2021

Goed

Zeer tevreden over dit bedrijf, goed product en prijs.

Aanbeveling: Ja

10

13 december 2021

Zorgvuldig verpakt en zeer snelle levering

Beste lezer,

Jan, van JUST UNDERWEAR en HOM.COM volgt alles zeer snel en professioneel op.
De technische storing, waarbij mijn bestelling verloren ging is gegaan, was met een dag opgelost.
De extra service die ik heb ervaren is uitmuntend.

Mijn man is enorm blij met zijn cadeaus voor ons 16 jarige huwelijksdag!
16/16/2021 was mede dankzij jullie een onvergetelijk feestje…

Dikke Merci!

Astrid, Hasselt - BELGIË

Aanbeveling: Ja

Reactie van Just Underwear:

Hallo Astrid,

Bedankt voor de mooie beoordeling. We zijn blij dat we van een vervelende situatie toch nog een heel mooi moment konden maken en hebben kunnen bijdragen aan een onvergetelijke dag. Graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

10

10 december 2021

Snelle en correcte levering van bestelling.

Snelle en correcte levering van bestelling.

Aanbeveling: Ja

10

10 december 2021

Alles zoals gepland verlopen, netjes verpakt.

Keurig bedrijf. Alles perfect verlopen.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2021

Jammer, ik hoor niets!!

Bestelling geplaatst en betaald maar helaas niets meer gehoord. Hoop dat ik snel mail met de track & tracé code zal ontvangen.

Helemaal niets horen is geeft geen goed gevoel.

Aanbeveling: Nee

Reactie van Just Underwear:

Hallo Inge,

Tijdens de Black Friday periode kunnen we door de drukte niet dezelfde dag inpakken en verzenden zoals je van ons gewend bent, om die reden communiceren we dat op het moment ook niet. Ze zijn op het moment de zendingen van zondagmiddag aan het inpakken. Jouw bestelling is zondag avond geplaatst, dus je kunt in de loop van de dag je verzendbevestiging verwachten.

Veel plezier met de bestelde producten. En als je nog vragen hebt kun je contact opnmen met onze helpdesk op service@justunderwear.nl

Team Just Underwear

5

29 november 2021

Eenvoudig bestelproces en snelle levering

Kwaliteitsproducten voor een concurrerende prijs, goed verpakt en snel geleverd, kom zeker terug !!

Aanbeveling: Ja

10

28 november 2021

Snelle en correcte levering

Ben zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

10

26 november 2021

snel en prima

...

Aanbeveling: Ja

9

25 november 2021

Snelle levering

Bh die in de winkels niet meer te krijgen is, wel op jullie site. Super fijn!

Aanbeveling: Ja

10

19 november 2021

Snelle levering zonder tig debiele follow-up mails...

Overzichtelijke webpage zonder poes pas en snelle levering. Ga hier zeker vaker gebruik van maken.

Aanbeveling: Ja

10

15 november 2021

Vlotte verzending, multipack aanbiedingen

Altijd lastig om HOM H01 multipacks te vinden. Gelukkig hier steeds wel en ook met normale.kleuren.

Aanbeveling: Ja

10

8 november 2021

Excellent

Sokken besteld, maar maat en kleur voorlopig niet voorradig. Ben persoonlijk gebeld en zonder bijkomende kosten uitstekend alternatief aangeboden. Hulde voor het meedenken !!

Aanbeveling: Ja

10

4 november 2021

Goed zoals het moet

Wel even opzoeken voor de juiste maat.
In mijn geval: Speedoo boxer zwemkledij, dacht dat dit niet op deze webside van Just Underwear staat.
Voor de rest voorstreffelijk ook aangaande verzending, tijd en prijs naar België.
Eddy

Aanbeveling: Ja

10

1 november 2021

Prima kwaliteit en snel in huis

Prima kwaliteit en snel in huis.

Aanbeveling: Ja

10

10 oktober 2021

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Gericht zoeken , bestellen en snel de juiste levering ontvangen.

Beter kun je een webshop eigenlijk niet hebben

Aanbeveling: Ja

10

9 oktober 2021

Altijd goed

Altijd goed en betrouwbaar! Top service en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

28 september 2021

goed product

Mooi product en snel bezorgd. top

Aanbeveling: Ja

10

23 september 2021

Snelle levering, goede communicatie

Prima producten, redelijke prijs en snelle bezorging. Ruilen gaat ook snel. Goede communicatie. Van harte aanbevolen!

Aanbeveling: Ja

10

17 september 2021

Goede artikelen, goede prijs en discrete snelle levering.

.

Aanbeveling: Ja

10

16 september 2021

Top!

Mooie slips van pump!, en kwalitatief goed!

Aanbeveling: Ja

10

13 september 2021

Goede webshop met A- merken tegen scherpe prijzen.

Snelle verzending en scherpe prijzen.

Aanbeveling: Ja

10

30 augustus 2021

Conform aanbieding

--

Aanbeveling: Ja

9

29 augustus 2021

Top!

Mijn ervaring is gebaseerd op het contact met Jan, die ontzettend goed meedenkt - niet alleen bij de aanschaf, maar ook bij de afhandeling van een retourzending.

Aanbeveling: Ja

10

29 augustus 2021

Super snelle goede service

Zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

10

29 augustus 2021

Mooi product en snelle bezorging.

Onlangs 's avonds laat een item besteld. Zoals verwacht niet de volgende dag, maar de dag erna lag het pakket al in de brievenbus.
Gedegen en verzorgd verpakt.

Het item is gelijk als op de foto's; exact dezelfde kleur en precieze pasvorm.

Ik ben zeer blij met mijn aankoop omdat het er mooi uit ziet, het fijne stof is en het lekker zit.
Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

10

29 augustus 2021

Snel, goed en betrouwbaar

Het aanbod is groot en daardoor soms een beetje zoeken of het dat het kledingstuk is wat je wil, maar dat is ok met zo een groot divers aanbod. Suppersnelle levering, zelfs naar duitsland.

Aanbeveling: Ja

10

27 augustus 2021

Top snelle bezorging

Goeie service

Aanbeveling: Ja

10

22 augustus 2021

Excellente service

Heel goede klantenservice, omruiling perfect geregeld. Hoedje af!

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2021

Goede prijs, snelle levering.

Gewoon goed.

Aanbeveling: Ja

10

15 augustus 2021

Prima

Mooie falke sokjes besteld. Snel geleverd en niet te duur

Aanbeveling: Ja

10

12 augustus 2021

Zeer goed

Snelle levering, goed product, goede maat.

Aanbeveling: Ja

10

12 augustus 2021

Hele goede service!

Hele goede service!

Aanbeveling: Ja

10

6 augustus 2021

geen klachten/aanmerkingen

alles verliep volgens afspraak

Aanbeveling: Ja

8

5 augustus 2021

Supersnelle levering

Veel keuze, supersnelle levering, goede prijs zonder extra verzendkosten etc.

Aanbeveling: Ja

10

26 juli 2021

Uitstekende service, snelle levering, vriendelijke prijzen

Mijn eerste ervaring met JU is alleen maar positief. Via website snel en gemakkelijk mijn bestelling geplaatst en betaald, order werd meteen bevestigd, ben op de hoogte gebracht van de status en verzending en de eerstvolgende werkdag kreeg ik mijn spulletjes al geleverd. Zelfs in deze tijd van zoveel mogelijk digitaal is dat razendsnel. Heel tevreden en Kim zeker terug

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2021

Perfect!

Mijn vraag werd meteen persoonlijk beantwoord. Ik heb vertrouwen in deze site!! Doen wat er afgesproken is!

Aanbeveling: Ja

10

19 juli 2021

Vlotte levering en service

Ik ontving de artikelen heel snel en ook het ruilen werd meteen geregeld. Prima!

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier