Klantbeoordelingen

Totaal score9.1
2212 beoordelingen
99% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Vandaag

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

22 juni 2018

7

Pluspunten:
Snel antwoord op mail. Netjes retourbedrag terug gekregen.

Verbeterpunten:
Kennisgeving ontvangen en verwerkte retour. Met bericht binnen welke termijn retourbedrag verwacht mag worden.

Aanbeveling: Ja

21 juni 2018

7

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Niet alle maten op voorraad

Aanbeveling: Ja

21 juni 2018

8

Pluspunten:
Snelle levering. Juiste bestelling ontvangen. Keurig volgens afspraak

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

21 juni 2018

8

Pluspunten:
Goede kwaliteit.

Verbeterpunten:
Verzending was langer onderweg dan in eerste instantie aangegeven

Aanbeveling: Ja

19 juni 2018

9

Pluspunten:
Snelle levering
Netjes verpakt

Verbeterpunten:
Productinformatie op website kan iets beter. Zwembroek was zowel aan voor en achterzijde gevoerd, wat ik niet uit de website kon opmaken. Nadat ik het product had ontvangen kwam ik hier pas achter.

Aanbeveling: Ja

18 juni 2018

10

Pluspunten:
Top bedrijf...de volgende dag alles al in huis !

Verbeterpunten:
Geen !
Zo doorgaan.

Aanbeveling: Ja

18 juni 2018

10

Pluspunten:
10 volle punten

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

18 juni 2018

8

Pluspunten:
Nette strakke webshop. En een model waar ik naar op zoek ben gelukkig nog op voorraad.

Verbeterpunten:
De computerbrowser versie heeft een goed menu, de mobiele versie (telefoon) is toch echt wel lastig om het menu goed te gebruiken.

Aanbeveling: Ja

18 juni 2018

10

Pluspunten:
Snelle zending en fijne sneakersokjes!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

17 juni 2018

8

Pluspunten:
Snelle levering prima prijzen
Eerste indruk is goed!

Verbeterpunten:
Zou het nog niet weten

Aanbeveling: Ja

17 juni 2018

10

Pluspunten:
Goede en snelle levering
accurate voorraadinformatie
levering als brievenbuspost

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

16 juni 2018

10

Pluspunten:
Goede service. Snelle levering en eenvoudig product te ruilen.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

16 juni 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

15 juni 2018

10

Pluspunten:
snelle levering,netjes

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

15 juni 2018

8

Pluspunten:
snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

15 juni 2018

9

Pluspunten:
snelle levering en duidelijk op de hoogte gehouden

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

14 juni 2018

10

Pluspunten:
Betrouwbaar. Produkt conform beschrijving. Grote keuze in de bekende merken.

Verbeterpunten:
Zou het niet weten

Aanbeveling: Ja

14 juni 2018

9

Pluspunten:
Ben tevreden over de bestelling

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

14 juni 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

14 juni 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

11 juni 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

11 juni 2018

9

Pluspunten:
Snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

11 juni 2018

10

Pluspunten:
Prima, niets op aan te merken

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10 juni 2018

10

Pluspunten:
Goede prijs, duidelijke website, snelle service!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10 juni 2018

10

Pluspunten:
Goede kwaliteit, snelle levering. Zoals het moet zijn.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

9 juni 2018

10

Pluspunten:
Overzichtelijke site
Uitgebreide keus

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9 juni 2018

10

Pluspunten:
Goede site. Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik vind het jammer dat ik na mijn eerste bestelling geen korting code kreeg voor een tweede bestelling. Maar de scherpe prijzen maken veel goed

Aanbeveling: Ja

9 juni 2018

10

Pluspunten:
snelle en correcte levering

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

8 juni 2018

9

Pluspunten:
Bij vragen per mail snel en persoonlijk antwoord (met volledige naam afzender)

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8 juni 2018

9

Pluspunten:
Snelle levering, veel keus. Snelle actie bij retour

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8 juni 2018

10

Pluspunten:
Snel, accuraat en precies.

Verbeterpunten:
Geen, ga zo door.

Aanbeveling: Ja

8 juni 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering, ruim assortiment, aantrekkelijke kortingen

Verbeterpunten:
Bij selecties in filter moeten de gekozen waarden worden vastgehouden, gebeurt nu niet (b.v. bij voorselectie maat M wordt dit niet gereflecteerd bij keuze artikel), wanneer ik daarna artikel sluit (in top balk 1 niveau hoger selecteer) is selectie M weer weg. Idem bij b.v. keuze op merk - selectie stijl, maat en sub keuze houdt voorgaande keuze niet vast.

Aanbeveling: Ja

8 juni 2018

7

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Retouretiket bij de bestelling afleveren

Aanbeveling: Ja

6 juni 2018

9

Pluspunten:
Goede prijs en zeer snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

5 juni 2018

10

Pluspunten:
Zeer tevreden over het bestelproces, de levering en service van deze webwinkel!
Ik wilde graag een artikel retourneren dat uit het assortiment bleek te gaan, wat ik om die reden gewoon mocht houden. Reeds de dag erna waren de aankoopkosten teruggestort op mijn rekening. Zeer tevreden!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

5 juni 2018

8

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

5 juni 2018

6

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Bestelling liet op zich wachten. Moest zelf bellen waar e.e.a. bleef. Bleek te gaan om niet op voorraad zijn van de maat.
Pakket was vervolgens verzonden als brievenbuspost maar paste niet door de brievenbus. Geen bezorgkosten hoeven te betalen boven een bepaalt bedrag prima, maar los het dan niet zo op dat de postbode met mijn bestelde pakket moet lopen en zelfs mot aanbellen!

Aanbeveling: Ja

5 juni 2018

10

Pluspunten:
Alles goed

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

5 juni 2018

10

Pluspunten:
Snelle brievenbuslevering!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

4 juni 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

4 juni 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

4 juni 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

4 juni 2018

6

Pluspunten:
prijs

Verbeterpunten:
Weinig keuze in merk

Aanbeveling: Ja

3 juni 2018

10

Pluspunten:
snel en conform specificaties

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

3 juni 2018

10

Pluspunten:
Gewoon netjes besteld en op tijd bezorgd

Verbeterpunten:
Nee

Aanbeveling: Ja

2 juni 2018

10

Pluspunten:
zeer snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

2 juni 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

1 juni 2018

9

Pluspunten:
Goed werkende website en informatievoorziening en snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

1 juni 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

1 juni 2018

10

Pluspunten:
Snelle en juiste levering met goed advies.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier