Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3691 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

8 maart 2021

Scherpe prijzen en prima levering

Gebruiksvriendelijke website met goede aanbieding. Bestelproces verliep vlot en daarna snelle levering.

Aanbeveling: Ja

8

8 maart 2021

Van bestellen tot ontvangen goed!

Prima ervaring, van bereikbaarheid voor info tot keurige levering

Aanbeveling: Ja

8

7 maart 2021

Prima prijs, nette levering

Ik zocht Falke airport sokken om te proberen naast de Hema sokken. De levering was snel in de corona tijd met PostNL. Helaas zijn mijn ervaringen met zowel de Hema sokken als met deze Falke nog niet erg positief . Ligt wss aan mij omdat ik op slippers, laarzen en alleen sokken loop. In gewone schoenen zijn ze ok.

Aanbeveling: Ja

8

6 maart 2021

Helemaal top

Snelle levering en netjes verpakt

Aanbeveling: Ja

10

6 maart 2021

Snel en goed

Snel en goed

Aanbeveling: Ja

10

5 maart 2021

snelle service en goede artikelen

Ze doen wat ze beloven, dus dat is echt prima. Netjes verpakt, de website is handig en biedt ruime keuze.

Aanbeveling: Ja

9

4 maart 2021

Snelle levering, goede prijs

Prima website, met snelle levering voor een goede prijs.

Aanbeveling: Ja

10

4 maart 2021

Super mooi ondergoed

Mooie kwaliteit zit perfect. En snel geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

3 maart 2021

Perfect

Vlotte behandeling zowel bestelling als retourzending. Prima, houden zo.

Aanbeveling: Ja

10

1 maart 2021

Netjes bezorgd op tijd erg tevreden

Goed

Aanbeveling: Ja

10

26 februari 2021

Snelle levering en super-service

Bestelling werd snel geleverd en ik kreeg prettige hulp bij het omruilen voor een andere maat.

Aanbeveling: Ja

10

26 februari 2021

In 1 woord super

Gemakkelijke en overzichtelijke website. Ruim aanbod. Bestellen eenvoudig en hele snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

25 februari 2021

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Top.
Minpuntje is betalend terug sturen vanuit België

Aanbeveling: Ja

9

25 februari 2021

Prima

Prima

Aanbeveling: Ja

10

25 februari 2021

Super

Snelle en nette levering.

Aanbeveling: Ja

10

25 februari 2021

snel en goed

//

Aanbeveling: Ja

9

25 februari 2021

Snel en goede prijs-kwaliteit verhouding

Snelle levering

Goede prijs.

Aanbeveling: Ja

10

25 februari 2021

Super

Snel en goede informatie

Aanbeveling: Ja

10

22 februari 2021

Prima prijs,supersnelle verzending

Al vaker hier iets besteld, steeds heel tevreden over prijs en zeer snelle verzending, fijn bedrijf!

Aanbeveling: Ja

10

20 februari 2021

Prima!

Snelle levering, netjes verpakt.

Aanbeveling: Ja

10

20 februari 2021

Super!

Vlotte verzending. Goede prijs. Ik ga zeker x weer bestellen.

Aanbeveling: Ja

10

19 februari 2021

Zeer tevreden

Duidelijke site en goed zichtbaar welke maten er nog zijn.
Bestelling snel verstuurd, ook in een stevige verpakking waardoor je pakket heel aankomt.

Aanbeveling: Ja

10

19 februari 2021

Snelle levering

Snelle en nette levering

Aanbeveling: Ja

9

18 februari 2021

Keurig ontvangen en snel verzonden

Keurig ontvangen en snel verzonden

Aanbeveling: Ja

10

18 februari 2021

Mooi product, zeer snel geleverd.

Goede pasvorm.
Snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

18 februari 2021

Zal hier zeker nog eens bestellen

Ik had nog nooit van just underwear gehoord en Ben normaal een beetje huiverig voor onbekende winkels. Toch 2 bhs besteld vanwege de hoge korting. De dag erna al geleverd bij het DHL punt. Ik ben super tevreden en heb het ook al aanbevolen bij vriendinnen

Aanbeveling: Ja

10

15 februari 2021

Mooi ondergoed

Mooie sapph collectie, ook in grote maten, snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

14 februari 2021

Snelle levering en top prijzen

Mooi ondergoed van mooie kwaliteit (Sapph) en goeie prijzen. Snelle levering. Aanrader dus.

Aanbeveling: Ja

10

14 februari 2021

Top en snel geleverd

Precies zoals ik besteld had. Top

Aanbeveling: Ja

10

14 februari 2021

Snelle levering

Spullen werden rap geleverd. Nadeel was wel dat 1 van de producten al gedragen was en geretourneerd. Was duidelijk aan de geur van wasmiddel te ruiken. Of de wasbeurt van JustUnderwear was, of van iemand anders zal de vraag blijven. Wel jammer dat dan een duidelijk gewassen product tegen de volledige nieuwprijs wordt verkocht.
Product was op zich wel ok, maar toch...

Aanbeveling: Ja

8

14 februari 2021

De artikelen kwamen mooi op tijd in mijn brievenbus

Ik ben tevreden over het bezorgen , het heeft niet erg lang geduurd en prettig dat het in de brievenbus paste, en dat dit van te voren aangegeven was.

Aanbeveling: Ja

10

12 februari 2021

Goed gedaan.

Correcte aflevering

Aanbeveling: Ja

8

11 februari 2021

keurig netjes

Top

Aanbeveling: Ja

10

11 februari 2021

Supersnelle bezorging. Mooie producten.

Prima.

Aanbeveling: Ja

10

11 februari 2021

Top

Mooie aanbieding gehad en netjes met brievenbuspost zodat ik niet thuis hoef te blijven.

Aanbeveling: Ja

9

10 februari 2021

prima

prima

Aanbeveling: Ja

7

8 februari 2021

Product is perfect

Mijn bestelling was duidelijk te volgen. Het product wat ik bestelde kende ik al alleen bij JustUnderwear aanzienlijk goedkoper.

Aanbeveling: Ja

10

8 februari 2021

Prima!

Prima!

Aanbeveling: Ja

9

7 februari 2021

Klantvriendelijk en snel

Ik had een verkeerde maat bh besteld. Ik heb dit gemeld en kreeg per omgaande een bh in de goede maat toegestuurd met een adreslabel om de andere bh te retourneren. Werkt perfect . Persoonlijke benadering. Aanrader.

Aanbeveling: Ja

10

7 februari 2021

Prima, precies het juiste product, lekker snel geleverd

Al jaren gebruik ik FALKE WALKIEs sokken, ze gaan heel mee. Nu maar eens wat bijbesteld. Gelukkig gevonden, en nog redelijk geprijsd ook. Een kleinigheid: Alleen jammer, mijn opdruk (L en R) op de sokken was altijd in rood. Nu ineens is dit wit... is er dan toch iets veranderd.

Aanbeveling: Ja

8

6 februari 2021

Zeer positief

Snelle correcte levering. Bij toevallige productie fout terstond nieuw product!

Aanbeveling: Ja

10

5 februari 2021

Prima alleen geen enkele update over backorder

Bestelling geplaatst. Product was in back order maar geen enkele update over een te verwachten leverdatum.

Aanbeveling: Ja

Reactie van Just Underwear:

Beste Matthieu,

Voor sommige producten is het mogelijk om boven de direct beschikbare voorraad te bestellen. Indien een dergelijk product niet direct uit voorraad geleverd kan worden wordt op de product pagina een te verwachten levertijd opgegeven. In het winkelwagentje geven we nogmaals de te verwachten levertijd aan, zodat je niet pas na het plaatsen van de bestelling verrast wordt met een aangepaste levertijd. Enkel wanneer de te verwachten levertijd toch af wijkt zullen we hier contact over opnemen. Gelukkig komt dit bijna niet voor. Veel plezier met de bestelde producten en voor vragen is onze helpdesk altijd beschikbaar.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

6

5 februari 2021

Zeer snelle levering!

Binnen 24 uur nieuwe sokken!!!

Aanbeveling: Ja

10

5 februari 2021

Zeer snel verstuurd

Jammer dat er geen kontrolle is gedaan op de sokken die verstuurd zijn.
Ik heb namelijk een paar sokken gekregen waar bij beiden een breifout in zat.de gastjes zaten op de zijkant overgang naar dun naar dik gebreid .de gaatjes waren 7mm groot.
Heb ze aan iemand meegegeven om het te latten stoppen erg jammer van een toch niet goedkoop product.

Aanbeveling: Ja

Reactie van Just Underwear:

Beste Geert,

Onze inpakkers kijken altijd met het oog of de verpakking en de producten in orde zijn. Dit is echter geen intensieve controle. Gelukkig is dat ook niet nodig, omdat de meeste producten wel in orde zijn. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er zich nooit problemen met een product voor kunnen doen door een fabricagefout, of problemen ontstaan tijdens transport. Daarom kun je voor problemen met geleverde producten altijd contact opnemen met onze helpdesk. Wij lossen het dan netjes voor je op. Fabricagefouten geven geven wij vervolgens weer door aan de fabrikant, zodat de kwaliteitscontrole op de producten hoog blijft.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

7

5 februari 2021

Perfect

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

4 februari 2021

Zeer tevreden over de kwaliteit en de bezorging

Zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

10

4 februari 2021

Goed

Snelle levering en zag er keurig uit

Aanbeveling: Ja

8

4 februari 2021

Goede levering goed product

Fantastisch fijne sokken, wol, nadeel dat ze ook snel slijten, maar dat is inherent aan wol helaas.

Aanbeveling: Ja

10

3 februari 2021

Goede site en snel kunnen bestellen.

Makkelijk om je ondergoed uit te kiezen en te betalen. Ik bestel vaker bij justunderwear omdat ik dan zeker weet dat mijn bestelling snel geleverd wordt door de brievenbus. Bestelling is steeds prima in orde en de maat klopt ook altijd. Blij mee.

Aanbeveling: Ja

10

31 januari 2021

Conform belofte geleverd.

Conform belofte 4 paar sokken geleverd.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier