Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3752 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 10 oktober 2021

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

10 oktober 2021

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Gericht zoeken , bestellen en snel de juiste levering ontvangen.

Beter kun je een webshop eigenlijk niet hebben

Aanbeveling: Ja

10

9 oktober 2021

Altijd goed

Altijd goed en betrouwbaar! Top service en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

28 september 2021

goed product

Mooi product en snel bezorgd. top

Aanbeveling: Ja

10

23 september 2021

Snelle levering, goede communicatie

Prima producten, redelijke prijs en snelle bezorging. Ruilen gaat ook snel. Goede communicatie. Van harte aanbevolen!

Aanbeveling: Ja

10

17 september 2021

Goede artikelen, goede prijs en discrete snelle levering.

.

Aanbeveling: Ja

10

16 september 2021

Top!

Mooie slips van pump!, en kwalitatief goed!

Aanbeveling: Ja

10

13 september 2021

Goede webshop met A- merken tegen scherpe prijzen.

Snelle verzending en scherpe prijzen.

Aanbeveling: Ja

10

30 augustus 2021

Conform aanbieding

--

Aanbeveling: Ja

9

29 augustus 2021

Top!

Mijn ervaring is gebaseerd op het contact met Jan, die ontzettend goed meedenkt - niet alleen bij de aanschaf, maar ook bij de afhandeling van een retourzending.

Aanbeveling: Ja

10

29 augustus 2021

Super snelle goede service

Zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

10

29 augustus 2021

Mooi product en snelle bezorging.

Onlangs 's avonds laat een item besteld. Zoals verwacht niet de volgende dag, maar de dag erna lag het pakket al in de brievenbus.
Gedegen en verzorgd verpakt.

Het item is gelijk als op de foto's; exact dezelfde kleur en precieze pasvorm.

Ik ben zeer blij met mijn aankoop omdat het er mooi uit ziet, het fijne stof is en het lekker zit.
Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

10

29 augustus 2021

Snel, goed en betrouwbaar

Het aanbod is groot en daardoor soms een beetje zoeken of het dat het kledingstuk is wat je wil, maar dat is ok met zo een groot divers aanbod. Suppersnelle levering, zelfs naar duitsland.

Aanbeveling: Ja

10

27 augustus 2021

Top snelle bezorging

Goeie service

Aanbeveling: Ja

10

22 augustus 2021

Excellente service

Heel goede klantenservice, omruiling perfect geregeld. Hoedje af!

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2021

Goede prijs, snelle levering.

Gewoon goed.

Aanbeveling: Ja

10

15 augustus 2021

Prima

Mooie falke sokjes besteld. Snel geleverd en niet te duur

Aanbeveling: Ja

10

12 augustus 2021

Zeer goed

Snelle levering, goed product, goede maat.

Aanbeveling: Ja

10

12 augustus 2021

Hele goede service!

Hele goede service!

Aanbeveling: Ja

10

6 augustus 2021

geen klachten/aanmerkingen

alles verliep volgens afspraak

Aanbeveling: Ja

8

5 augustus 2021

Supersnelle levering

Veel keuze, supersnelle levering, goede prijs zonder extra verzendkosten etc.

Aanbeveling: Ja

10

26 juli 2021

Uitstekende service, snelle levering, vriendelijke prijzen

Mijn eerste ervaring met JU is alleen maar positief. Via website snel en gemakkelijk mijn bestelling geplaatst en betaald, order werd meteen bevestigd, ben op de hoogte gebracht van de status en verzending en de eerstvolgende werkdag kreeg ik mijn spulletjes al geleverd. Zelfs in deze tijd van zoveel mogelijk digitaal is dat razendsnel. Heel tevreden en Kim zeker terug

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2021

Perfect!

Mijn vraag werd meteen persoonlijk beantwoord. Ik heb vertrouwen in deze site!! Doen wat er afgesproken is!

Aanbeveling: Ja

10

19 juli 2021

Vlotte levering en service

Ik ontving de artikelen heel snel en ook het ruilen werd meteen geregeld. Prima!

Aanbeveling: Ja

10

6 juli 2021

Snel, goed en correct

Snel, goied en correct

Aanbeveling: Ja

10

3 juli 2021

Ruime keus

Ik vind altijd de gezochte slips van HOM voor mijn man! Elk jaar nieuwe collectie! Top

Aanbeveling: Ja

8

2 juli 2021

Uitstekend

Goede kwaliteit en één snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

1 juli 2021

Voor mij perfect...

Ik heb iets nodig, ik vind de juiste site, ik bestel en het wordt geleverd. Gewoon zoals je het zou wensen. Zonder toeters of bellen, gewoon snel en zoals afgesproken. Dat wil toch iedereen?????

Aanbeveling: Ja

10

29 juni 2021

Fijne webshop

Gunstig geprijsd. Snelle levering. Prima klantenservice

Aanbeveling: Ja

10

28 juni 2021

;;;

;;;

Aanbeveling: Ja

10

28 juni 2021

Fijne ervaring

Snelle behandeling en verzending van de order

Aanbeveling: Ja

10

27 juni 2021

Goede webshop , levering oké , product prima

In de webwinkel was alles makkelijk te vinden en te bestellen . Goed product , redelijke prijs en de levering verliep goed en snel

Aanbeveling: Ja

10

26 juni 2021

Prima.

Netjes en snel geleverd .

Aanbeveling: Ja

10

22 juni 2021

super vlotte levering.

Badpak voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, zit perfect.

Aanbeveling: Ja

10

20 juni 2021

Snelle levering

Zitten heerlijk zegt mijn man ,goede kwaliteit.

Aanbeveling: Ja

10

18 juni 2021

Snel en netjes

Ook telefonisch goed bereikbaar en hebben mij goed geholpen en uitgelegd als er nog iets is.

Aanbeveling: Ja

8

18 juni 2021

Prima geregeld!

Lang gezocht naar een leuke zwemboxer voor mn man.uiteindelijk hier terecht gekomen.
Snelle afhandeling en de volgende dag in huis,chapeau!

Aanbeveling: Ja

9

18 juni 2021

Complimenten!

Vriendelijke mederwerker en snelle service! Keep up the good work!

Aanbeveling: Ja

10

17 juni 2021

Prima service

Snelle levering en goedkoper dan elders

Aanbeveling: Ja

10

5 juni 2021

snel en topkwaliteit

mooi set uitgekozen, snel geleverd!

Aanbeveling: Ja

10

3 juni 2021

Correcte en snelle levering - beste prijs!

Correcte en snelle levering.. en beste prijs!

Aanbeveling: Ja

10

3 juni 2021

top

perfecte en betrouwbare aanbieder. prima deal. geen enkele wanklank.

Aanbeveling: Ja

10

25 mei 2021

Keurige snelle levering

Gewoon wat je mag verwachten van een goede webshop

Aanbeveling: Ja

9

24 mei 2021

uitstekend

Door dhl werd pakje niet op het juiste ServicePoint afgegeven.
Hierover met just underwear gebeld. Na enkele dagen hebben ze de bestelling opnieuw gestuurd. Perfect afgehandeld.

Aanbeveling: Ja

10

21 mei 2021

snel en goed

snel gevonden, snel geleverd en heel tevreden

Aanbeveling: Ja

9

12 mei 2021

super

super goed bedrijf, ik had voor moederdag 4 paar falke sokken voor mijn vriendin besteld, in 1 paar zat een gaatje, fabricage fout, overduidelijk, ik mail ze een foto en krijg gewoon 3 paar toegestuurd, super blij mee :)

Aanbeveling: Ja

10

10 mei 2021

Binnen 1 dag geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd en hele goede kwaliteit. Top!

Aanbeveling: Ja

10

5 mei 2021

Prima service

Mijn vraag werd snel beantwoord en uitstekend opgelost.

Aanbeveling: Ja

10

30 april 2021

Vlugge levering

Zeer goede service

Aanbeveling: Ja

10

27 april 2021

Fantastisch

Snel, goede prijs, heel overzichtelijke website!

Aanbeveling: Ja

10

12 april 2021

goede ervaring.

Bestelling goed uitgevoerd netjes verpakt, op tijd geleverd.

Aanbeveling: Ja

9
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier