Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2942 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Vandaag

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

19 augustus 2019

Prima ervaring

Bij aanmelding mail retour een mail met persoonlijk antwoord terug. En snel. Erg prettig.

Aanbeveling: Ja

8

19 augustus 2019

Uitstekende Service

Ruime keuze, snelle levering, prima afhandeling

Aanbeveling: Ja

10

18 augustus 2019

Prima service

Ik bleek de verkeerde sokken te hebben besteld. Dit is op een zeer prettige manier opgelost. Waarvoor dank

Aanbeveling: Ja

10

17 augustus 2019

zeer goede service en kwaliteit

Prima service

Aanbeveling: Ja

10

17 augustus 2019

Prima shop!

Ruim assortiment. Niks op aan te merken.

Aanbeveling: Ja

10

16 augustus 2019

Goed en snel

Alles snel geregeld ook vraag per email.

Aanbeveling: Ja

10

15 augustus 2019

Weer prima op tijd bezorgd

Correcte info over artikelen en vlotte afhandeling

Aanbeveling: Ja

9

15 augustus 2019

perfect

Zo hoort een winkel te werken!

Aanbeveling: Ja

10

15 augustus 2019

Makkelijk kiezen en snel bezorgd

Ik vond het heel attent, dat precies toen mijn vorige ondergoed versleten raakte, ik een mail kreeg met een voordelig aanbod voor nieuw

Aanbeveling: Ja

10

15 augustus 2019

Duidelijke website, goede aftersales service

Duidelijke website, goede aftersales service

Aanbeveling: Ja

10

14 augustus 2019

Goede service

Ik had 3 artikelen besteld waarvan 1 andere maat omdat die niet meer voorradig was.
Toen ben ik gebeld door medewerker om dit te melden en dat de maat die ik had willen hebben weer geleverd zou kunnen worden maar dat de bestelling dan een paar dagen later geleverd zou worden.
Ik vond het heel attent en opmerkzaam.

Aanbeveling: Ja

8

13 augustus 2019

Top !!!

Ruime keus en enorm snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

13 augustus 2019

perfect

2e keer bij jullie besteld en ik ben er dik over te spreken correct afgehandeld en binnen 2 dagen in een nieuwe broek bedankt

Aanbeveling: Ja

10

13 augustus 2019

Alles ok !

Ik had enkele vragen over maten en kwaliteit, deze werden uitvoerig beantwoord. Snelle en goede service !

Aanbeveling: Ja

10

12 augustus 2019

Goed product voor een mooie prijs

Mooie aanbieding gezien. Product snel binnen en voldoet aan mijn verwachting.

Aanbeveling: Ja

10

11 augustus 2019

Prima!

Snel geleverd,goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Aanbeveling: Ja

9

11 augustus 2019

Goed en snel

Voor de eerste keer besteld .
Kreeg gelijk antwoord .
Snel geleverd kon nog kiezen ook wanneer engoed verpakt .
En het naar mijn mening door het internet
de juiste prijs .
Want daarom kopen we nu via internet .

Aanbeveling: Ja

10

10 augustus 2019

Heel goed!

Tot hiertoe zijn al mijn bestelling correct uitgevoerd, snel en vriendelijk bezorgd.

Aanbeveling: Ja

10

10 augustus 2019

Prima dienstverlening.

Alles is goed en netjes afgehandeld.

Aanbeveling: Ja

9

10 augustus 2019

Ontvangen wat ik wilde

Positief

Aanbeveling: Ja

10

10 augustus 2019

Snelle levering, topkwaliteit

Zeer tevreden over snelle bevestiging van bestelling en prompte levering. Goed verpakking. Kortom: perfect

Aanbeveling: Ja

10

9 augustus 2019

prima en zeer tevreden

netjes verzorgd en tevreden over de afhandeling van de bestelling

Aanbeveling: Ja

9

9 augustus 2019

Heel tevreden

Zeer snelle levering in België. Transparant bestel- en leverproces en tevreden over de artikelen.

Aanbeveling: Ja

9

9 augustus 2019

Snelle en correcte levering.

Uitstekend

Aanbeveling: Ja

10

8 augustus 2019

Falke aneakersokken bevallen slecht. Kruipen bij dragen onder de voet.

Slechte pasvorm.

Aanbeveling: Nee

1

8 augustus 2019

Eenvoudig te bestellen, Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Zie boven

Aanbeveling: Ja

10

7 augustus 2019

Goed

Snelle levering. 1 Artikel had een fabrieksfoutje. Daar over ge-mailt snel antwoordt en goed opgelost.

Aanbeveling: Ja

9

5 augustus 2019

Perfect

Alles dik in orde

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2019

Super snelle service

Toch nog even twee dagen voor vertrek in de avond een badpak bestelt. Eerst gebeld wanneer ze zouden verzenden. Vriendelijk te woord gestaan en ja hoor precies op tijd binnen.

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2019

Geweldig, snelle en goede reacties.

Ik had een verkeerde maat besteld en daarop kreeg ik een zeer meedenkende en vriendelijke reactie. Meteen werd de juiste maat opgestuurd. Service van een ongekend niveau. Dank je wel.

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2019

Top

Snelle levering
Achteraf betalen
Mooie collectie
Betaalbaar

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2019

Prima service

Een aantal artikelen besteld, deze waren makkelijk te bestellen online en snelle levering. Prima!

Aanbeveling: Nee

9

4 augustus 2019

Top services.

Goeie, services...vandaag besteld morgen in de bus.
Top.

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2019

Goed advies en perfecte service

Staan klaar voor advies en weten wat ze verkopen.
Retourneren gaat ook zeer makkelijk en werkt perfect.

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2019

Uitstekende informatie en service

Ik had de verkeerde Falke sokken besteld. Deze zijn kosteloos en snel omgeruild. Daarnaast ben ik inhoudelijk prima geholpen.

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2019

snel en zorgvuldige dienstverlening

Mooie en bijzondere producten onder een dak. Goed overzicht en bij bestelling een prettige routing.

Aanbeveling: Ja

9

30 juli 2019

Snele levering

Kwaliteit product,veel keuze

Aanbeveling: Ja

9

30 juli 2019

Gewoon prima.

Prima ervaring met JustUnderwear, website werkt gewoon prima en is overzichtelijk. Prijs/kwaliteit prima in orde en de wijze van verpakken en versturen ook. Enkel is er een dubbele track&trace verzendbevestiging verzonden per mail dat gaf iets verwarring maar niet schokkend; volgende dag netjes bezorgd.

Aanbeveling: Ja

8

30 juli 2019

Goede service en info over de producten

Goede service en snelle levering. Je werd ook goed op de hoogte gehouden met de levertijden van je producten.

Aanbeveling: Ja

10

30 juli 2019

Goede ervaring

Mijn pakketje werd de volgende dag geleverd! Goede verpakking, snelle service. En krijgt tijdig een mail met de voortgang van je bestelling. Erg prettig!

Aanbeveling: Ja

10

29 juli 2019

Prima

Goede keus, kwaliteit en prijs

Aanbeveling: Ja

8

28 juli 2019

Prima

Snel en correct, mooi ondergoed voor minder geld!

Aanbeveling: Ja

9

28 juli 2019

Prima

Prima service

Aanbeveling: Ja

8

28 juli 2019

Zeer goed

Zeer goede service!!!
Ik ga er zeker nog bestellen!!!

Aanbeveling: Ja

10

28 juli 2019

Zit super

Zit als gegoten ben er super blij mee

Aanbeveling: Ja

10

27 juli 2019

Prima

Zeer goede kwaliteit en service.

Aanbeveling: Ja

9

27 juli 2019

Uitstekende service en kwaliteit en snelle levering

Goed Prima Uitstekend

Aanbeveling: Ja

10

26 juli 2019

Snel geleverd

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

26 juli 2019

Erg fijne site, en retourzending super afgehandeld

Mijn ervaring is positief. Ga zeker weer bij jullie bestellen

Aanbeveling: Ja

8

25 juli 2019

Goede en correcte aflevering

De wijze van bestellen en het verwachte tijdstip van afleveren verliep zoals was aangegeven.
Door de korting op de artikelen was het interessant om meerdere artikelen te bestellen.
Misschien is het idee om bij afname van meerdere artikelen boven een minimum bedrag een korting te geven. Dit kan algemeen maar ook per klant

Aanbeveling: Ja

9
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier