Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3147 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Vandaag

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

16 februari 2020

perfect

is gewoon af

Aanbeveling: Ja

9

15 februari 2020

'mensen onder elkaar'-service

Had bestelling gedaan, twijfelde over de juiste maat.
Per email contact gezocht met klantenservice, kreeg antwoord van Mens en die stelde gewoon voor de andere maat ook op te sturen dan te beslissen en de verkeerde maat retour te sturen...Hoe fijn is dát!
Geweldige ervaring, een echte dialoog tussen twee mensen en Vertrouwen te ondervinden.
dus...not...
Just Underwear.

met vriendelijke groet

(wel aanbevelen maar alleen met voornaam José)

Aanbeveling: Nee

10

15 februari 2020

Kwaliteit en snelle afhandeling

Goede kwaliteit en snelle verzending.

Aanbeveling: Ja

10

11 februari 2020

Spannende stijl maar betrouwbare kwaliteit

Leuk en spannend ondergoed voor mannen maar altijd van een prima kwaliteit.

Aanbeveling: Ja

8

11 februari 2020

Veel keuze en prima service

Veel Speedo badpakken en goede service

Aanbeveling: Ja

10

11 februari 2020

Super!

Bestellen, bevestigen, leveren, alles volgens afspraak.

Aanbeveling: Ja

10

11 februari 2020

Super service

Reageren snel adequaat en enorm behulpzaam!

Aanbeveling: Ja

10

9 februari 2020

Prima service en snelle levering.

Zelfs sokken van een bepaalde kleur die niet opgenomen was op de site konden worden besteld na overleg met de klantenservice.

Aanbeveling: Ja

9

9 februari 2020

moest even wachten 1 artikel niet op voorraad, toch alles gelevrd in een goeie week . Top

Goed

Aanbeveling: Ja

10

8 februari 2020

Uitstekend geregeld

Snel, netjes. Prima gedaan.

Aanbeveling: Ja

10

7 februari 2020

Zoals verwacht 👍🏾

Discreet en goed verzorgd😊

Aanbeveling: Ja

8

7 februari 2020

Fantastisch

Snel en correct en persoonlijk

Aanbeveling: Ja

10

6 februari 2020

Just do it!

Altijd een ruime keuze, vlotte afhandeling, snelle levering en prima kwaliteit - probeer het ook!

Aanbeveling: Ja

10

6 februari 2020

erg goed

Top kwaliteit producten en vaak leuke aanbiedingen, snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

6 februari 2020

Prettig

Altijd wordt de bestelling goed afgeleverd

Aanbeveling: Ja

10

6 februari 2020

Erg goed; makkelijke te bestellen, snelle bezorging, goed afgeleverd!

Zie boven!

Aanbeveling: Ja

10

5 februari 2020

Perfect

Blijvende website voor leveren ondergoed. Vind wel jammer dat de grijze kleur nog steeds niet leverbaar is van de Sloggi mini onderbroeken.

Aanbeveling: Ja

10

5 februari 2020

snelle levering, gelukkig een webshop die ook kleine maten hebben.

Eindelijk een webshop met maten voor mensen met een kleine cupmaat.

Aanbeveling: Ja

10

5 februari 2020

Snelle verzending.

Prima verlopen allemaal.

Aanbeveling: Ja

10

4 februari 2020

Snelle en correcte levering. Prima kwaliteit.

Positief

Aanbeveling: Ja

9

3 februari 2020

Heel mooie badjassen van Hom. Prima service

Heel snelle levering!

Aanbeveling: Ja

10

3 februari 2020

goede service

Normaal vul ik dit niet in omdat ik daar meestal geen zin en tijd voor heb.
Hierbij maak ik een uitzondering.
goede service en snelle afhandeling.

Aanbeveling: Ja

10

2 februari 2020

Goede service en bereikbaarheid

Super

Aanbeveling: Ja

7

31 januari 2020

Beviel mij uitstekend

Één hele goeie service, ik ga zeker nog bestellen👍

Aanbeveling: Ja

10

31 januari 2020

Uitstekend

Snelle en goede levering

Aanbeveling: Ja

10

30 januari 2020

Alles volgens plan!

Zó moet 't dus gaan: bij een artikel waar je geen onderscheid kunt maken op de kwaliteit, richt je je dús je op prijs, gebruikersgemak en snelheid!

Aanbeveling: Ja

10

30 januari 2020

Precies wat ik verwachtte.

Snel geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

26 januari 2020

Prima

Alles prima; product en levering

Aanbeveling: Ja

8

26 januari 2020

Helemaal goed

Zit goed, mooie pasvorm en goed draagcomfort.

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2020

Uitstekende service

Hele goede ervaring met dit bedrijf!

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2020

Voor herhaling vatbaar

Mijn 2 t-shirts waren verpakt in een stevig doosje dat door de brievenbus paste.

Aanbeveling: Ja

9

25 januari 2020

Langzame levering

Blijkbaar kwam mijn order in backorder terwijl dit bij bestelling niet duidelijk was.

Aanbeveling: Nee

6

24 januari 2020

Prima

Alles ging goed en erg snel

Aanbeveling: Ja

8

23 januari 2020

Goede service

Op tijd geleverd voor een goede prijs

Aanbeveling: Ja

7

21 januari 2020

veel keuze, goede opvolging vd levering

positief

Aanbeveling: Ja

9

21 januari 2020

Uitstekende service en prompte levering!

Nadat ik een onjuiste maat had besteld, is de bestelling door adequate handeling van medewerker Jan, toch nog voor mijn vakantie geleverd! Waarvoor hartelijk dank!

Aanbeveling: Ja

10

20 januari 2020

Uitstekend!

Het was de eerste bestelling. Ik wist niet de juiste maat. Had twee producten besteld van 2 verschillende maten.
1 product zat goed en onmiddellijk nieuwe producten besteld met de juiste maat. Contact opgenomen over het product met de verkeerde maat. Ik kreeg direct een retour bon om te verzenden.
Alles verliep heel snel. Producten werden snel geleverd en ook snel het geld retour van de bestelling welke ik retour heb verzonden.
Kortom: zeer tevreden met de goede service!

Aanbeveling: Ja

10

19 januari 2020

prima en snelle service

prima en snelle service

Aanbeveling: Ja

10

19 januari 2020

Heel Klantgericht!

Ik had 2 badpakken gekocht, waarvan ik er 1 wilde retourneren deze leek te klein (beide badpakken waren van zelfde merk en zelfde maat, maar ander materiaal) In de mail kreeg ik uitleg over verschil van materiaal en dat dat daardoor anders aanvoelt en dat dat na 1-2 keer zwemmen over is. Ik kon uiteraard ook het artikel terug sturen als ik dat wilde. Top zo’n uitleg! Het voelde helemaal niet als dwingend/sturen, puur service. Verder was de bestelling ook netjes en snel geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

17 januari 2020

Zoals altijd prima

Vaker wat besteld; goede kwaliteit, komt overeen met beschrijving, goed geprijsd, supersnelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

17 januari 2020

Snel besteld, snel in huis

Gemakkelijk bestellen, snel bezorgd.

Aanbeveling: Ja

9

17 januari 2020

Zoals gewenst en beloofd

Zoals gewenst

Aanbeveling: Ja

10

16 januari 2020

Keurig op tijd geleverd

Keurig geleverd

Aanbeveling: Ja

10

14 januari 2020

Top

Ja goed is goed

Aanbeveling: Ja

9

13 januari 2020

Goed en snelle levering, zelfs tussen kerst en Oud&Nieuw

Bijzonder nette prijs en een snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

13 januari 2020

goed

goed

Aanbeveling: Ja

10

13 januari 2020

Prima snelle en correcte service

Geen vertraging en snelle levering. En zeer goede producten.

Aanbeveling: Ja

10

11 januari 2020

Goed verpakt. Snelle levering

Geen klachten. Netjes verpakt.

Aanbeveling: Ja

8

10 januari 2020

Kwaliteit, voordelig en snel

Vlekkeloze transactie

Aanbeveling: Ja

9

10 januari 2020

Zeer tevreden

Voor herhaling vatbaar

Aanbeveling: Ja

8
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier