Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3732 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 26 juli 2021

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

26 juli 2021

Uitstekende service, snelle levering, vriendelijke prijzen

Mijn eerste ervaring met JU is alleen maar positief. Via website snel en gemakkelijk mijn bestelling geplaatst en betaald, order werd meteen bevestigd, ben op de hoogte gebracht van de status en verzending en de eerstvolgende werkdag kreeg ik mijn spulletjes al geleverd. Zelfs in deze tijd van zoveel mogelijk digitaal is dat razendsnel. Heel tevreden en Kim zeker terug

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2021

Perfect!

Mijn vraag werd meteen persoonlijk beantwoord. Ik heb vertrouwen in deze site!! Doen wat er afgesproken is!

Aanbeveling: Ja

10

19 juli 2021

Vlotte levering en service

Ik ontving de artikelen heel snel en ook het ruilen werd meteen geregeld. Prima!

Aanbeveling: Ja

10

6 juli 2021

Snel, goed en correct

Snel, goied en correct

Aanbeveling: Ja

10

3 juli 2021

Ruime keus

Ik vind altijd de gezochte slips van HOM voor mijn man! Elk jaar nieuwe collectie! Top

Aanbeveling: Ja

8

2 juli 2021

Uitstekend

Goede kwaliteit en één snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

1 juli 2021

Voor mij perfect...

Ik heb iets nodig, ik vind de juiste site, ik bestel en het wordt geleverd. Gewoon zoals je het zou wensen. Zonder toeters of bellen, gewoon snel en zoals afgesproken. Dat wil toch iedereen?????

Aanbeveling: Ja

10

29 juni 2021

Fijne webshop

Gunstig geprijsd. Snelle levering. Prima klantenservice

Aanbeveling: Ja

10

28 juni 2021

;;;

;;;

Aanbeveling: Ja

10

28 juni 2021

Fijne ervaring

Snelle behandeling en verzending van de order

Aanbeveling: Ja

10

27 juni 2021

Goede webshop , levering oké , product prima

In de webwinkel was alles makkelijk te vinden en te bestellen . Goed product , redelijke prijs en de levering verliep goed en snel

Aanbeveling: Ja

10

26 juni 2021

Prima.

Netjes en snel geleverd .

Aanbeveling: Ja

10

22 juni 2021

super vlotte levering.

Badpak voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, zit perfect.

Aanbeveling: Ja

10

20 juni 2021

Snelle levering

Zitten heerlijk zegt mijn man ,goede kwaliteit.

Aanbeveling: Ja

10

18 juni 2021

Snel en netjes

Ook telefonisch goed bereikbaar en hebben mij goed geholpen en uitgelegd als er nog iets is.

Aanbeveling: Ja

8

18 juni 2021

Prima geregeld!

Lang gezocht naar een leuke zwemboxer voor mn man.uiteindelijk hier terecht gekomen.
Snelle afhandeling en de volgende dag in huis,chapeau!

Aanbeveling: Ja

9

18 juni 2021

Complimenten!

Vriendelijke mederwerker en snelle service! Keep up the good work!

Aanbeveling: Ja

10

17 juni 2021

Prima service

Snelle levering en goedkoper dan elders

Aanbeveling: Ja

10

5 juni 2021

snel en topkwaliteit

mooi set uitgekozen, snel geleverd!

Aanbeveling: Ja

10

3 juni 2021

Correcte en snelle levering - beste prijs!

Correcte en snelle levering.. en beste prijs!

Aanbeveling: Ja

10

3 juni 2021

top

perfecte en betrouwbare aanbieder. prima deal. geen enkele wanklank.

Aanbeveling: Ja

10

25 mei 2021

Keurige snelle levering

Gewoon wat je mag verwachten van een goede webshop

Aanbeveling: Ja

9

24 mei 2021

uitstekend

Door dhl werd pakje niet op het juiste ServicePoint afgegeven.
Hierover met just underwear gebeld. Na enkele dagen hebben ze de bestelling opnieuw gestuurd. Perfect afgehandeld.

Aanbeveling: Ja

10

21 mei 2021

snel en goed

snel gevonden, snel geleverd en heel tevreden

Aanbeveling: Ja

9

12 mei 2021

super

super goed bedrijf, ik had voor moederdag 4 paar falke sokken voor mijn vriendin besteld, in 1 paar zat een gaatje, fabricage fout, overduidelijk, ik mail ze een foto en krijg gewoon 3 paar toegestuurd, super blij mee :)

Aanbeveling: Ja

10

10 mei 2021

Binnen 1 dag geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd en hele goede kwaliteit. Top!

Aanbeveling: Ja

10

5 mei 2021

Prima service

Mijn vraag werd snel beantwoord en uitstekend opgelost.

Aanbeveling: Ja

10

30 april 2021

Vlugge levering

Zeer goede service

Aanbeveling: Ja

10

27 april 2021

Fantastisch

Snel, goede prijs, heel overzichtelijke website!

Aanbeveling: Ja

10

12 april 2021

goede ervaring.

Bestelling goed uitgevoerd netjes verpakt, op tijd geleverd.

Aanbeveling: Ja

9

10 april 2021

de levering was correct.

De levering was correct.

Aanbeveling: Ja

5

10 april 2021

vlot en uitstekend

Bestelling werd vlot geleverd in een doosje wat door de brievenbus kon. Tóp.

Aanbeveling: Ja

10

6 april 2021

Hele goede ervaring

Ruim assortiment, snel verzonden, keurig verpakt!
Ben echt aangenaam verrast

Aanbeveling: Ja

10

24 maart 2021

Super

Falke sokken besteld. Kwamen later omdat ze bij het verzenden hadden gezien dat er in 1 paar een haal zat.
Zo netjes om dan nieuwe te bestellen en hele sokken te sturen.
Echt een aanrader

Aanbeveling: Ja

9

22 maart 2021

Snelle levering goede prijs

Op zoek naar een goede deal kwam ik hier de juiste aanvieding tegen. Besteld en werd daarna snel veezonden. Top service

Aanbeveling: Ja

10

20 maart 2021

TIP TOP

Alles was zeer goed

Aanbeveling: Ja

9

20 maart 2021

No shipping !

Nice underwear but no shipping to Romania.Shame !

Aanbeveling: Nee

3

17 maart 2021

Erg tevreden

Vriendelijke mailwisseling en behulpzaam. Goede service.

Aanbeveling: Ja

10

14 maart 2021

Prima geregeld!

Zie boven.

Aanbeveling: Ja

8

14 maart 2021

snel en oke

Goederen zoals verwacht en snel geleverd voor een nette prijs

Aanbeveling: Ja

10

11 maart 2021

prima

goede prijs ,snel verzonden : toppie ; )

Aanbeveling: Ja

9

8 maart 2021

Scherpe prijzen en prima levering

Gebruiksvriendelijke website met goede aanbieding. Bestelproces verliep vlot en daarna snelle levering.

Aanbeveling: Ja

8

8 maart 2021

Van bestellen tot ontvangen goed!

Prima ervaring, van bereikbaarheid voor info tot keurige levering

Aanbeveling: Ja

8

7 maart 2021

Prima prijs, nette levering

Ik zocht Falke airport sokken om te proberen naast de Hema sokken. De levering was snel in de corona tijd met PostNL. Helaas zijn mijn ervaringen met zowel de Hema sokken als met deze Falke nog niet erg positief . Ligt wss aan mij omdat ik op slippers, laarzen en alleen sokken loop. In gewone schoenen zijn ze ok.

Aanbeveling: Ja

8

6 maart 2021

Helemaal top

Snelle levering en netjes verpakt

Aanbeveling: Ja

10

6 maart 2021

Snel en goed

Snel en goed

Aanbeveling: Ja

10

5 maart 2021

snelle service en goede artikelen

Ze doen wat ze beloven, dus dat is echt prima. Netjes verpakt, de website is handig en biedt ruime keuze.

Aanbeveling: Ja

9

4 maart 2021

Snelle levering, goede prijs

Prima website, met snelle levering voor een goede prijs.

Aanbeveling: Ja

10

4 maart 2021

Super mooi ondergoed

Mooie kwaliteit zit perfect. En snel geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

3 maart 2021

Perfect

Vlotte behandeling zowel bestelling als retourzending. Prima, houden zo.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier