Klantbeoordelingen

Totaal score9.1
2571 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 20
E: service@justunderwear.nl

12 december 2018

8

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

12 december 2018

7

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

11 december 2018

1

Pluspunten:
Mooi assortiment.

Verbeterpunten:
Fout bij retourzending. Verkeerde verzendlabel ontvangen en retour van ander werd mij gecrediteerd. Na een week nog niet retour verwerkt.

Aanbeveling: Nee

11 december 2018

10

Pluspunten:
Goede artikelen en snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

11 december 2018

9

Pluspunten:
Levert prima kwaliteit; snelle levering; staat vriendelijk te woord en is servicegericht.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10 december 2018

8

Pluspunten:
Prima verpakt. Netjes afgeleverd.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10 december 2018

8

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9 december 2018

10

Pluspunten:
Snelle bezorging

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9 december 2018

2

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Heb me pakte nooit gehad werd ineens bij een Primera geleverd en is daar door iemand anders opgehaald terwijl ik in den haag woon heel vreemd

Aanbeveling: Nee

9 december 2018

9

Pluspunten:
Snelle levering. Prima assortiment. Goede prijs

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9 december 2018

10

Pluspunten:
Snel correct en de juiste producten

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9 december 2018

10

Pluspunten:
Veel keuze, goede prijs. Snelle levering.

Verbeterpunten:
N.V.T.

Aanbeveling: Ja

8 december 2018

9

Pluspunten:
Zeer klantvriendelijke en snelle hulp bij een foute bestelling. Super!

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

8 december 2018

8

Pluspunten:
Perfect!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8 december 2018

7

Pluspunten:
Prima prijs kwaliteit verhouding

Verbeterpunten:
Zeer trage levering.

Aanbeveling: Ja

8 december 2018

10

Pluspunten:
Goede service, snel geleverd ,stevig verpakt brievenbuspakketje.
Toen ik aan gaf dat de maat niet goed was voor mij werd er actief meegedacht en kreeg ik een andere optie aangeboden .
Goed bereikbaar per mail en telefoon en heel vriendelijk en coöperatief.

Verbeterpunten:
Voor nu geen verbeterpunten.

Aanbeveling: Ja

7 december 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7 december 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7 december 2018

10

Pluspunten:
Snelle reactie, erg prettig!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7 december 2018

8

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Levertijd te lang

Aanbeveling: Ja

7 december 2018

10

Pluspunten:
Veel keuze, goede prijs. Snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7 december 2018

8

Pluspunten:
Goede service

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

6 december 2018

8

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

6 december 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

6 december 2018

10

Pluspunten:
Alles is super gegaan

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

6 december 2018

10

Pluspunten:
Keurig en netjes op tijd afgeleverd!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

5 december 2018

7

Pluspunten:
Snelle bezorging.

Verbeterpunten:
Retourneren van artikelen is omslachtig. Je moet eerst mailen, krijgt dan een code die je moet inscannen en die dan uitprinten.

Aanbeveling: Ja

5 december 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering en netjes verpakt.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

5 december 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

5 december 2018

9

Pluspunten:
Heel goed !. Ik had de sokken een beetje te laat besteld ( en ook nog de verkeerde kleur) Heel attent dat ik werd gebeld zodat de sokken met de goede kleur op tijd voor het weekend ,waarop we sinterklaas vierden, nog werden bezorgd.

vriendelijke groet,

Sia van waveren-van voorst

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

5 december 2018

10

Pluspunten:
Gaat altijd vlot en zorgvuldig

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

5 december 2018

10

Pluspunten:
correcte afhandeling

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

4 december 2018

10

Pluspunten:
Prettige website, snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

4 december 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

4 december 2018

10

Pluspunten:
Zeer snelle levering

Verbeterpunten:
-----

Aanbeveling: Ja

4 december 2018

10

Pluspunten:
Geheel voilgens afspraak

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

4 december 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

4 december 2018

10

Pluspunten:
Snelle afhandeling en correcte verzending

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

4 december 2018

10

Pluspunten:
Snelle en correcte levering .

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

4 december 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

3 december 2018

10

Pluspunten:
Alleen maar positief

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

3 december 2018

8

Pluspunten:
Snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding was ook goed.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

3 december 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering en correct

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

3 december 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

3 december 2018

8

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

3 december 2018

10

Pluspunten:
Supersnel netjes en keurig geleverd

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

3 december 2018

10

Pluspunten:
Een geweldige service, ik had de zwembroek van Speedo binnen 1 dag binnen, echt een aanrader! Niet verder zoeken maar bij JustUnderwear bestellen, hier is de klant nog koning!

Verbeterpunten:
Geen, ga zo door, mijn complimenten!

Aanbeveling: Ja

3 december 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

3 december 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering, goede service, persoonlijk contact

Verbeterpunten:
niets, ga zo door.

Aanbeveling: Ja

2 december 2018

9

Pluspunten:
Shelley levering voor een goedemorgen prijs. Geen klachten.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier